Libnet.ro
UNICEF

09:15

Jennifer Aniston si-a facut Instagram si a intrat in Cartea Recordurilor cu prima postare

Playtech Playtech,
Jennifer Aniston si-a facut Instagram si a intrat in Cartea Recordurilor cu prima postare

Jennifer Aniston si-a facut pentru prima data un cont de Instagram iar prima poza postata a batut un record in mai putin de sase ore. Actrita de 50 de ani s-a alaturat pentru prima data. continuă pe Playtech

Fundasul Trent Alexander-Arnold (Liverpool) a intrat in Cartea Recordurilor

Trent Alexander-Arnold, fundasul echipei de fotbal FC Liverpool si al selectionatei Angliei, a fost premiat miercuri de Guinness Book of Records Cartea Recordurilor), dupa ce a oferit 12 pase de gol in editia trecuta a campionatului englez, cele mai multe reusite de un fundas intr-un singur sezon din Premier League.

Jennifer Aniston a blocat aplicatia Instagram. A postat un selfie alaturi de actorii din Friends

Jennifer Aniston a blocat aplicatia Instagram. Actrita si-a facut cont pe reteaua de socializare si in doar cateva ore, milioane de fani s-au abonat la pagina sa. Din cauza numarului colosal de urmaritori,.

Jennifer Aniston si-a facut Instagram, iar prima fotografie postata a isterizat fanii si a strans peste 8 milioane de aprecieri: cu cine s-a pozat actrita

Actrita americana Jennifer Aniston 50 de ani) si-a facut cont de Instagram si a postat prima fotografie, in care apare alaturi de fostii colegi din serialul Friends. Imaginea a strans peste un milion de aprecieri si 70. 000 de comentarii intr-o singura ora.

Jennifer Aniston si-a deschis cont de Instagram si a postat poza cu prietenii ei!

Jennifer Aniston s-a alaturat, in sfarsit, comunitatii Instagram si a postat poza cu prietenii ei pe reteaua de socializare! Iata imaginea care a strans aproape 10 milioane de like-uri intr-un timp record! .

Jennifer Aniston si Reese Witherspoon, platite cu 2 milioane de dolari pe episod in serialul The Morning Show

Iata cum au ajuns celebrele actrite Jennifer Aniston si Reese Witherspoon sa fie platite cu nu mai putin de 2 milioane de dolari pe episod in serialul The Morning Show! .

Kinga Sebestyen a pus Romania in Cartea Recordurilor. Peste 1500 de persoane au participat in Oradea la cea mai mare ora de Kangoo Jumps din Istorie

Kinga Sebestyen, cea care a facut celebru fenomenul Kangoo Jumps in toata lumea, a reusit o performanta extraordinara duminica, 13 octombrie, in Oradea. Peste 1500 de persoane, din intreaga tara si de peste hotare, s-au inscris si au participat la cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie, un proiect initiat de Kinga Sebestyen, menit sa fie omologat de reprezentantii Cartii Recordurilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )