Libnet.ro
UNICEF

10:15

Jennifer Lopez va juca rolul traficantei columbiene supranumite nasa cocainei. Ce spune actrita despre personaj

Adevărul Adevărul,
Jennifer Lopez va juca rolul traficantei columbiene supranumite nasa cocainei. Ce spune actrita despre personaj

Cantareata, actrita, dansatoarea si producatoarea Jennifer Lopez 49 de ani) va juca rolul celebrei traficante columbiene Griselda Blanco, in pelicula pe care chiar ea o produce, The GodmotherNasa, ce spune povestea celei supranumite nasa, vaduva neagra, nasa cocainei si regina drogurilor. continuă pe Adevărul

Jennifer Lopez a implinit 50 de ani. Imaginile nemaivazute pe care le-a facut publice iubitul ei

Jennifer Lopez sarbatoreste, miercuri 24 iulie, 50 de ani. La schimbarea prefixului, celebra cantareata si actrita a fost rasfatata de fani cu numeroase mesaje si surprize frumoase. Cu prilejul aniversarii, iubitul ei, Alex Rodriguez, i-a adresat un mesaj special si a facut publice imagini nemaivazute cu indragita artista. Jennifer Lopez a schimbat prefixul A .

Jennifer Lopez a facut 50 de ani dar arata mai bine ca la 25!

Poate parea greu de crezut atunci cand o vezi, insa Jennifer Lopez a schimbat prefixul. Diva a implinit 50 de ani, dar arata parca mai bine ca la 25! Iata cum a sarbatorit! .

Jennifer Lopez arata senzational la 50 de ani

Jennifer Lopez implineste astazi 50 de ani, chiar daca pare greu de crezut. Cantareata si dansatoare cu nenumarate succese la activ, J. Lo s-a remarcat si ca actrita de film si televiziune si chiar.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )