Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jennifer Lopez si-a incins fanii din Londra. Au crezut ca e goala

Antena3 Antena3,
Jennifer Lopez si-a incins fanii din Londra. Au crezut ca e goala

Categoric Jennifer Lopez stie cum sa-si ?recompenseze? fanii din intreaga lume, care au venit sa o vada. continuă pe Antena3

Producatorul taxiurilor negre din Londra a intrat in faliment

Compania britanica Manganese Bronze, producatorul taxiurilor negre care circula in Londra, a intrat in administrare speciala, in urma negocierilor cu un grup chinez pentru recapitalizare ce au esuat, arata The Guardian.

Producatorul cunoscutelor taxiuri negre din Londra a intrat in faliment.

Compania britanica Manganese Bronze, producatorul cunoscutelor taxiuri negre care circula in Londra, a intrat in administrare speciala dupa ce negocierile cu un grup chinez pentru recapitalizare au esuat in weekend, potrivit Mediafax. Compania a negociat tot weekendul cu producatorul auto chinez Geely pentru a obtine o recapitalizare, insa cele doua parti nu au putut ajunge la un acord, potrivit The Guardian. Grupul chinez detine deja 20% din actiunile Manganeze Bronze, participatie preluata .

Madonna si-a infuriat fanii din Denver.

Diva pop a reusit sa isi nemultumeasca din nou fanii dupa ce, la concertul sustinut, joi seara, la Denver a intrat pe scena in sunet de mitraliera, generand panica in multimea care nu a uitat inca episodul atacului armat din Colorado, din luna iulie. Madonna a folosit aceste sunete de arma in toate spectacolele din cadrul celui mai recent turneu al sau, MDNA Tour, insa numai la concertul de la Denver a starnit reactii negative din partea publicului care nu poate uita inca atentatul care a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )