Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jenor Beudean, fostul vicepresedinte al PNL Bistrita-Nasaud care a agresat o femeie in trafic, a fost exclus din partid

Antena3 Antena3,
Jenor Beudean, fostul vicepresedinte al PNL Bistrita-Nasaud care a agresat o femeie in trafic, a fost exclus din partid

Un fost vicepresedinte al PNL Bistrita-Nasaud, Jenor Beudean, care a candidat la alegerile locale pentru functia de primar al comunei Sieu Odorhei din partea liberalilor, este acuzat ca a agresat o femeie pe strada, dupa ce a avut cu aceasta o neintelegere in trafic, motiv pentru care conducerea judeteana a partidului se va intruni pentru a analiza excluderea sa din partid. continuă pe Antena3

Fostul vicepresedinte PNL Bistrita va fi exclus din partid, dupa ce a agresat o femeie pe strada

Copresedintele liberalilor Alina Gorghiu anunta ca Jenor Beudean, fost vicepresedinte al organizatiei din Bistrita-Nasaud, care a agresat o femeie in strada, la Bistrita, va fi exclus din PNL.

Tupeu de huligan al unui politician PNL din Bistrita-Nasaud. Cine este domnul care a urmarit si agresat o femeie in plina strada

Un politician din judetul Bistrita-Nasaud ar fi agresat o femeie intr-un incident rutier, iar apoi a lovit-o in plina strada. Acesta se numeste Jenor Beudean, a fost vicepresedinte al PNL Bistrita si a candidat la functia de primar in comuna Sieu-Odorhei. Conducerea PNL BN se va reuni ca sa voteze excluderea acestuia din partid.

Ca in filmele cu gangsteri: Un fost candidat la locale, din Bistrita-Nasaud, a fost arestat dupa ce si-a dat foc la casa (VIDEO)

A ajuns dupa gratii in urma propriului scenariu! Este vorba despre Danut Dumitru Resvanta, cel care a fost candidatul UNPR la Primaria din Tiha Bargaului, judetul Bistrita-Nasaud, informeaza B1 TV.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )