Libnet.ro
UNICEF

08:15

Jeremy Clarkson: Incidentul de la BBC a avut loc dupa ce mi s-a spus ca sunt suspect de cancer

Adevărul Adevărul,
Jeremy Clarkson: Incidentul de la BBC a avut loc dupa ce mi s-a spus ca sunt suspect de cancer

Jeremy Clarkson 55 de ani) spune, intr-un editorial din Sunday Times, ca incidentul care a dus la suspendarea sa din emisiunea Top Gear de la BBC a avut loc pe un fond de stres, la putin timp dupa ce un medic i-a spus ca este suspect de cancer la limba. continuă pe Adevărul

Jeremy Clarkson: Mi s-a spus ca sunt suspect de cancer

Jeremy Clarkson spune, intr-un editorial din Sunday Times, ca incidentul care a dus la suspendarea sa din emisiunea Top Gear de la BBC a avut loc pe un fond de stres, la putin timp dupa ce un medic i-a spus ca este suspect de cancer la limba, relateaza Mediafax.

Ce spune Jeremy Clarkson despre emisiunea care l-a facut celebru

Exista zvonuri care spun ca emisiunea Top Gear, una dintre cele mai populare programe din Marea Britanie, sa continue si fara Jeremy Clarkson, potrivit BBC.

Jeremy Clarkson, despre incidentul care a dus la concedierea sa: Eram in cea mai stresanta zi din cei 27 de ani petrecuti la BBC

Jeremy Clarkson, in varsta de 55 de ani, spune, intr-un editorial din Sunday Times, ca incidentul care a dus la suspendarea sa din emisiunea Top Gear de la BBC a avut loc in cea mai stresanta zi a sa din.

Prima reactie a lui Jeremy Clarkson dupa ce a fost concediat de la Top Gear

Jeremy Clarkson, fostul prezentator al emisiunii Top Gear, concediat de BBC in urma unei altercatii cu un producator TV, a avut prima reactie legata de incident si de concedierea sa, scrie Mediafax. Jeremy.

Jeremy Clarkson: prima declaratie dupa concedierea de la Top Gear

Jeremy Clarkson, fostul prezentator al emisiuniiTop Gear, concediat de BBC in urma unei altercatii cu un producator TV, a avut prima reactie legata de incident si de concedierea sa, scrie Mediafax.

Jeremy Clarkson, nostalgic dupa emisiunea care l-a facut celebru, Top Gear: imi va fi dor

Jeremy Clarkson, fostul prezentator al emisiunii Top Gear, a scris, intr-un articol pentru The Sun, ca ii va fi dor de emisiunea care l-a facut celebru, informeaza BBC. Multumiri din inima tuturor celor.

O explozie a avut loc langa consulatul SUA din capitala regiunii autonome irakiene Kurdistan

O explozie a avut loc vineri in Arbil, capitala regiunii autonome irakiene Kurdistan, in apropiere de consulatul SUA, potrivit unor martori citati de Reuters. Fotografiile postate pe internet arata flacari si fum.

Un cutremur a avut loc in Vrancea in aceasta dimineata

Un seism de 3,3 grade pe scara Richter a avut loc joi dimineata, la ora locala 6. 19, in zona seismica Vrancea, informeaza Institutului National pentru Fizica Pamantului. Cutremurul s-a produs la o adancime.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )