Libnet.ro
UNICEF

12:45

Jeremy Clarkson, Top Gear: Soferii de automobile Dacia sunt oameni care nu au vazut asfalt in viata lor

B1 B1,
Jeremy Clarkson, Top Gear: Soferii de automobile Dacia sunt oameni care nu au vazut asfalt in viata lor

Jeremy Clarkson, prezentatorul suspendat al show-ului BBC Top Gear, a creat din nou controverse dupa publicarea unui articol in care spune despre soferii de automobile Dacia ca n-au vazut asfalt in viata lor. continuă pe B1

Jeremy Clarkson: Taxiurile din Londra sunt conduse de straini si miros a boala/ Soferii de masini Dacia nu au vazut asfalt in viata lor

Jeremy Clarkson a starnit noi controverse dupa ce a scris in editia din luna martie a revistei Top Gear ca taxiurile din Londra sunt conduse de straini care s-au nascut in alta parte si care miros a boala, relateaza The Guardian.

Un nou scandal cu Jeremy Clarkson: realizatorul Top Gear ii ataca pe taximetristii din Londra

Dupa recenta sa suspendare de la BBC, Jeremy Clarkson, realizatorul emisiunii Top Gear, a recidivat in stilul caracteristic, jignindu-i pe taximetristii din Londra. intr-un editorial din revista Top Gear, starul TV i-a impartit pe soferii de taxi in doua categorii: imigrantii in masinile carora miroase a boala si soferii de Mercedes care te jecmanesc.

Fanii Top Gear cer inlocuirea lui Jeremy Clarkson cu un alt prezentator. Despre cine este vorba

Fanii emisiunii Top Gear au initiat o petitie in care cer inlocuirea prezentatorului Jeremy Clarkson, care a fost suspendat de BBC, cu actorul englez de comedie, Steve Coogan, informeaza contactmusic. com.

Jeremy Clarkson revine pe micile ecrane, tot la BBC, dar nu la Top Gear

Jeremy Clarkson va gazdui o editie a show-ului Have I Got News For You, difuzat de BBC 1, in ciuda faptului ca reprezentantii BBC l-au suspendat dupa ce a batut un producator al emisiunii pe care o realizeaza, Top Gear, noteaza The Independent.

Cati telespectatori a pierdut BBC odata cu suspendarea lui Jeremy Clarkson

Postul de televiziune BBC a pierdut patru milioane de telespectatori odata cu suspendarea lui Jeremy Clarkson, realizatorul emisiunii Top Gear, scrie The Guardian.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )