Libnet.ro
UNICEF

23:30

Jerome Powell in fata unuia dintre cele mai importante teste din cariera sa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Jerome Powell in fata unuia dintre cele mai importante teste din cariera sa

Presedintele Bancii Centrale a SUA Federal Reserve), Jerome Powell, va incerca astazi sa ii convinga pe investitori ca stie cum sa prelungeasca cea mai lunga perioada de expansiune cunoscuta de prima economie mondiala, discursul sau la reuniunea de la Jackson Hole fiind urmarit cu atentie de pietele financiare si de presedintele SUA, Donald Trump, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Jerome Powell in fata unuia dintre cele mai important test din cariera sa

Presedintele Bancii Centrale a SUA Federal Reserve), Jerome Powell, va incerca astazi sa ii convinga pe investitori ca stie cum sa prelungeasca cea mai lunga perioada de expansiune cunoscuta de prima economie mondiala, discursul sau la reuniunea de la Jackson Hole fiind urmarit cu atentie de pietele financiare si de presedintele SUA, Donald Trump, transmite AFP.

Alexandru Cumpanasu, detalii dupa cererile catre Interpol si Europol: Una dintre cele mai importante minciuni spusede autoritati pe surse

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut primele declaratii, dupa cererile depuse catre INTERPOL si EUROPOL. Am considerat util si normal pentru dumneavoastrapentru noi sa nu ne.

Dimineata, una dintre cele mai cunoscute stiriste, in timpul liber, motociclista. Cine este vedeta care ii pune in incurcatura pe barbati, cu pasiunile ei (FOTO)

Un adintre cele mai cunsocute stiriste ale Antenei 1 are pasiuni mai putin obisnuite pentru o domnisoara fragila, cum pare ea la prima vedere.

Una dintre cele mai mari banci din lume intra pe piata din Romania

Morgan Stanley, una dintre cele mai mari si importante banci de investitii din lume, a stabilit conditiile in care va prelua activele imobiliare ale fondului de investitii AEW Europe, care iese astfel de pe piata dupa un deceniu de activitate locala.

Cunoscuta revista franceza Madame Figaro considera Bucurestiul una dintre cele mai cool destinatii din Europa. De ce merita vizitat

Revista Madame Figaro, una dintre cele mai citite saptamanale din Franta, a publicat un amplu reportaj in care compara Bucurestiul cu Berlin si il considera o destinatie cool datorita autenticitatii sale.

Kate Middleton cele mai controversate momente

Este una dintre cele mai admirate femei din lume, insa Kate Middleton nu duce lipsa de controverse. Ba din contra! Iata aici cateva dintre cele mai controversate momente ale Ducesei! .

DIETA. Regimul care te va ajuta slabesti in numai patru saptamani. Este una dintre cele mai simple diete de urmat, poti manca pe saturate!

Dieta Rina este o dieta prietenoasa, care te va ajuta sa slabesti fara sa te infometezi, si iti va permite sa pastrezi in alimentatie felurile tale preferate! Secretul este ca in fiecare zi s.

Statul pune in dificultate si cele mai profitabile companii: Transelectrica a compensat cu greu suprataxele impuse

Una dintre cele mai profitabile companii de stat, Transelectrica, a anuntat ca a reusit sa compenseze suprataxele impuse de Guvern prin OUG 114, dar manifesta in continuare prudenta si responsabilitate in ceea ce priveste atingerea obiectivelor.

Un discurs prudent al Jerome Powell starneste furia lui Trump, care se intreaba daca nu cumva seful Fed e un dusman mai rau decat China

Presedintele bancii centrale americane Jerome Powell a promis vineri ca va actiona pentru a sustine expansiunea economiei Statelor Unite dar a avertizat ca Federal Reserve nu dispune de reguli si politici pentru a raspunde la provocarile tensiunilor comerciale, scrie AFP.

Jerome Powell promite sa mentina actualul ciclu de crestere economica

Presedintele Rezervei Federale Fed), Jerome Powell, a promis vineri ca Banca Centrala a SUA va actiona in mod adecvat pentru a mentine actualul ciclu de crestere inregistrat de economia americana, cel mai lung din istoria SUA, dar a avertizat ca riscurile s-au inmultit de la ultima reuniune de politica monetara care a avut loc in luna iulie, transmit AFP si Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )