Libnet.ro
UNICEF

22:00

Jerry Seinfeld, cel mai bine platit comic la 17 ani de la sfarsitul serialului sau de succes

Antena3 Antena3,
Jerry Seinfeld, cel mai bine platit comic la 17 ani de la sfarsitul serialului sau de succes

La 17 ani dupa ce s-au incheiat filmarile la Seinfeld, creatorul serialului, Jerry Seinfeld, continua sa fie cel mai bine platit comic din lume. continuă pe Antena3

Jerry Seinfeld, cel mai bine platit comediant din lume! A incasat 36 de milioane de dolari anul trecut!

Jerry Seinfeld este, conform celebrei publicatii Forbes, cel mai bine platit comediant din lume! Anul trecut, el a incasat nu mai putin de 36 de milioane de dolari! .

Forbes: Jerry Seinfeld, cel mai bine platit actor de comedie. Cat a castigat starul american in ultimul an

Jerry Seinfeld, coautor al serialului TV Seinfeld, ocupa pentru a patra oara primul loc in topul Forbes al celor mai bine platiti actori de comedie, informeaza site-ul contactmusic. com, citat de Mediafax.

Forbes: Cine este cel mai bine platit actor de comedie

Americanul Jerry Seinfeld, coautor al serialului TV Seinfeld, ocupa pentru a patra oara primul loc in topul Forbes al celor mai bine platiti actori de comedie.

Taylor Swift este in prezent cel mai bine platit muzician din lume

Cantareata country-pop americana Taylor Swift este cel mai bine platit muzician din lume, cu un onorariu de peste 1 milion de dolari pe zi, informeaza site-ul contactmusic. com, citat de Mediafax.

Taylor Swift, cel mai bine platita artista din lume! Cum castiga 1 milion de dolari pe zi la 25 de ani

Are doar 25 de ani, insa Taylor Swift a reusit sa-si adjudece titlul de cel mai bine platita artista din intreaga lume! Iata cum a ajuns sa castige nu mai putin de 1 milion de dolari pe zi! .

Surprinzator! Cine este cel mai bine platit muzician din lume

Cantareata country-pop americana Taylor Swift este cel mai bine platit muzician din lume, cu un onorariu de peste 1 milion de dolari pe zi, informeaza contactmusic. com. Editorii de la MailOnline. com au estimat.

Reguli simple, care ne ajuta sa dormim mai bine

Din cauza stresului si a stilului de viata tot mai agitat, multi oameni sufera de oboseala, de insomnie si nu dorm suficient. Exista insa solutii simple, care ne pot ajuta sa dormim mult mai bine, iar efectul lor a fost demonstrat stiintific.

Taylor Swift, cea mai bine platita artista din lume! Cum castiga 1 milion de dolari pe zi la 25 de ani

Are doar 25 de ani, insa Taylor Swift a reusit sa-si adjudece titlul de cea mai bine platita artista din intreaga lume! Iata cum a ajuns sa castige nu mai putin de 1 milion de dolari pe zi! .

Cum instalezi cel mai usor Windows 10 pe Mac

Exista multe moduri in care puteti rula Windows 10 pe un MacBook sau iMac, mai jos il voi detalia insa pe cel mai simplu care va ofera cea mai multa flexibilitate. Imediat se fac 10 ani de cand cei de la Apple au trecut pe arhitectura X86, respectiv procesoare Intel. Tranzitia de la PowerPC, pe [] Cum instalezi cel mai usor Windows 10 pe Mac Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Directia 5 lanseaza cel mai bun album de pana acum VIDEO

Directia 5 lanseaza cel mai bun album de pana acum al trupei. Cel putin, asa considera artistii din formatie care se pregatesc sa le divulge fanilor noile piese in concertul de la Sala Palatului, din 20 noiembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )