Libnet.ro
UNICEF

05:15

Jim Carrey a fost dat in judecata, pe motiv ca i-ar fi procurat fostei sale iubite medicamente, sub un nume fals

România Liberă România Liberă,
Jim Carrey a fost dat in judecata, pe motiv ca i-ar fi procurat fostei sale iubite medicamente, sub un nume fals

Actorul Jim Carrey a fost dat in judecata, fiind acuzat ca i-ar fi procurat fostei sale iubite medicamente care dau dependenta, folosind un nume fals, iar apoi ar fi incercat sa isi ascunda urmele. Femeia a murit, anul trecut, in urma unei supradoze. continuă pe România Liberă

Jim Carrey, acuzat de sinuciderea fostei sale iubite! Actorul a fost dat in judecata!

S-au dus vremurile fericite pentru Jim Carrey. Actorul este dat in judecata acum de sotul fostei sale iubite, care a murit anul trecut din cauza unei supradoze, la doar o saptamana dupa ce Carrey i-a spus Adio.

Jim Carrey, acuzat de moartea fostei sale iubite

Momente dificile pentru Jim Carrey. Starul de la Hollywood a fost dat in judecata pentru moartea fostei lui iubite, Cathriona White. White s-a stins din viata, anul trecut, in septembrie,.

Jim Carrey, dat in judecata pentru ca i-ar fi dat iubitei sale medicamentele cu care s-a sinucis

Actorul de comedie Jim Carrey 54 de ani) a fost dat in judecata de sotul fostei sale iubite, Cathriona White, luni, in cadrul unui proces in care starul hollywoodian a fost acuzat de faptul ca i-a furnizat acesteia medicamentele care i-au provocat decesul, scrie Agerpres citand AFP. Pentru a procura medicamentele actorul ar fi folosit un nume fals. athriona White a decedat anul trecut in urma unei supradoze.

Actorul Jim Carrey, dat in judecata pentru uciderea din culpa a fostei iubite, care s-a sinucis. Nu voi tolera aceasta incercare cruda

Actorul Jim Carrey este acuzat de sotul fostei iubite ca este vinovat pentru moartea ei. Sotul fostei iubite a lui Jim Carrey l-a dat in judecata pe actor luni, acuzandu-l ca i-a furnizat ilegal.

Actorul Jim Carrey, dat in judecata pentru complicitate in cazul mortii fostei iubite

Sotul fostei iubite a lui Jim Carrey l-a dat in judecata pe actor pentru ca ar fi aprovizionat-o ilegal pe Cathriona White cu medicamente prescrise care ar fi dus ulterior la moartea acesteia, scrie.

Gigi Becali, iesire nervoasa dupa ce a fost dat in judecata de MApN: Oameni nebuni cu minte mica

Astazi, Florin Talpan, juristul CSA, a fost la Tribunalul Bucuresti si l-a dat in judecata pe patronul Stelei. Gigi Becali a reactionat dupa auzul acestei vesti si a comentat in termeni duri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2943 seconds )