Libnet.ro
UNICEF

12:45

JLL: Birourile din Centru, Vest si zona Floreasca din Bucuresti, cele mai scumpe

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
JLL: Birourile din Centru, Vest si zona Floreasca din Bucuresti, cele mai scumpe

Birourile din Centru, Vest si zona Floreasca din Bucuresti, care reprezinta jumatate din totalul activitatilor de inchiriere, vor avea cele mai scumpe chirii si in anii urmatori, dar revine diferentierea chiriilor intre zone, dupa aplatizarea din. continuă pe Wall-Street Ro

STUDIU Radiografia chiriilor: birourile din centru, vest si Floreasca au fost si vor fi cele mai scumpe din Bucuresti

Birourile din Centru, Vest si zona Floreasca din Bucuresti, care concentreaza jumatate din totalul activitatii de inchiriere si unde se vor livra proiecte in viitor se vor inchiria cel mai scump si in anii urmatori. in schimb, revine diferentierea chiriilor intre zone, dupa aplatizarea din ultimii ani, potrivit companiei de consultanta imobiliara JLL.

Cele mai scumpe zone de birouri din Bucuresti

Zonele in care se vor livra cele mai scumpe spatii de birouri din Capitala raman in anii urmatori in Centru, Vest si zona Floreasca din Bucuresti. De asemenea, aceste zone reprezinta jumatate din totalul activitatii de inchiriere si unde se vor livra proiecte in viitor.

JLL: Criza a dus la aplatizarea chiriilor

Perioada de criza a avut ca efect aplatizarea chiriilor, diferenta dintre Victoriei, centru vest versus Floreasca, sau intre Dimitrie Pompeiu fiind mai mica, in urma acestui fenomen, potrivit unei analize JLL.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )