Libnet.ro
UNICEF

19:30

Jocul Pokemon Go, disponibil oficial in tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Jocul Pokemon Go, disponibil oficial in tara noastra

ACTUALIZARE 17:10 Pokemon Go, jocul care are deja mai multi utilizatori decat reteaua Twitter, este disponibil oficial in tara noastra si poate fi descarcat din magazinele de aplicatii Google Play Store si Apple App Store. continuă pe Ziarul Bursa

Tara noastra a devenit membru CERN

Tara noastra a devenit duminica cel de-al douazeci si doilea stat membru al Organizatiei Europene pentru Cercetare Nucleara CERN), in urma aderarii sale la Conventia constitutiva a organizatiei. UNESCO, depozitarul acestei conventii, a notificat oficial CERN in legatura cu aceasta aderare, care incununeaza o lunga colaborare de 25 de ani, informeaza luni institutia pe site-ul sau.

Moneycorp deschide sucursala in tara noastra

Moneycorp, compania specializata in plati internationale si schimburi valutare, a anuntat deschiderea unei sucursale in tara noastra, care va fi condusa de Johan Gabriels, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

VIDEO Mania Pokemon a pus stapanire pe tara. Romanii nu se mai satura de vanat monstruleti

Romanii imbratiseaza cu mare aplomb modele din SUA sau din Vestul Europei. Cel mai popular joc pentru telefonul mobil, lansat luna aceasta, nu putea sa stea departe de tara noastra fara sa devina, la fel ca in lumea civilizata, un fenomen.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )