Libnet.ro
UNICEF

09:15

Jocurile care strica planul PNL pentru anticipate. Cum poate PSD sa prelungeasca aceasta criza pana in toamna

Antena3 Antena3,
Jocurile care strica planul PNL pentru anticipate. Cum poate PSD sa prelungeasca aceasta criza pana in toamna

Sunt negocieri la sange zilele acestea, inaintea votului de investitura al Guvernului Orban II. PNL este in fierbere din cauza anuntului PSD ca nu va asigura cvorum la sedinta, asa ca liberalii discuta om cu om pentru a avea 233 de parlamentari in sala. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, intalnire de urgenta cu liberalii. Se stabileste strategia pentru anticipate

Intalnire de urgenta a presedintelui Klaus Iohannis cu liderii PNL. Potrivit surselor, seful statului i-a chemat pe acestia in aceasta seara sa puna la punct strategia pentru anticipate. Exista probleme, spun aceleasi surse, in planul care a fost aplicat pana acum.

Citu raspunde USR: Cum sa ne acuzi ca facem blat cu PSD pentru anticipate cand esti partenerul nostru si vrei anticipate?

Ministrul demis al Finantelor, Florin Citu, s-a declarat surprins de criticile USR la adresa liberalilor. El i-a raspuns deputatei USR Cosette Chichirau, care a acuzat PNL de blat cu PSD si de faptul ca liberalii au sacrificat alegerile in doua tururi pentru anticipate.

Planul PNL dupa votul din investitura. Rares Bogdan: Vom forta din nou convocarea Parlamentului

Rares Bogdan,prim-vicepresedinte PNL, a devaluit la Antena 3 care e planul partidului sau in cazul in care PSD va lipsi, asa cum a anuntat, de la votul de investitura de luni pentru Guvernul Orban II.

Ordonanta pentru anticipate atacata pentru o prevedere care a existat in legea electorala pana in 2007. Scurt istoric al votului oriunde

Unul dintre motivele pentru care ordonanta pentru anticipate a fost respinsa in Senat, dar si s-a cerut atacarea sa la CCR este cea referitoare la posibilitatea romanilor care nu se afla in localitatea de domiciliu sa voteze oriunde in tara, unde se afla in acel moment.

Semifinale WTA Dubai: Simona Halep contra Jennifer Brady. Care este planul americancei

Simona Halep a trecut de Aryna Sabalenka in sferturi, iar acum romanca se pregateste de o noua confruntare cu Jennyfer Brady. Ce plan are americanca si ce spune Halep despre victoria anterioara? Semifinale WTA Dubai: Simona Halep Jennifer Brady Halep face din nou Romania mandra! Simona a a trecut de Ons Jabeur in optimile .

Dan Petrescu, declaratii importante inainte de meciul CFR Cluj Sevilla. Planul antrenorului pentru a bate echipa adversa

Maine seara, pe stadionul din Gruia, CFR Cluj intalneste echipa spaniola FC Sevilla, din saisprezecimile Europa League, iar antrenorul, Dan Petrescu si tot staff-ul echipei sunt optimisti si cred intr-o noua minune. Dan Petrescu, declaratii importante inainte de meciul CFR Cluj Sevilla Dan Petrescu spera la o noua minune cu CFR Cluj in Europa .

Planul PNL de anticipate sub semnul intrebarii, dupa boicotul PSD. Cum arata calculele

Social-democratii au decis boicotarea votului pentru investirea Guvernului Orban II, de luni, 24 februarie, astfel ca planul liberalilor pentru alegerile anticipate este pus sub semnul intrebarii.

PNL vrea anticipate pentru a obtine voturile romanilor inainte de exploxia facturilor

PSD acuza PNL ca vrea cu disperare alegeri anticipate, pentru ca vrea voturile romanilor inainte .

DOCUMENT Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constitutionala ordonanta pentru anticipate

Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta privind alegerile anticipate, motivand ca aceasta incalca o serie de prevederi constitutionale si nu respecta recomandarile Comisiei de la Venetia in materie electorala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )