Libnet.ro
UNICEF

00:07

Jocurile Europene de la Baku: Andreea Chitu, campioana europeana la judo

România Liberă România Liberă,
Jocurile Europene de la Baku: Andreea Chitu, campioana europeana la judo

Sportiva Andreea Chitu a cucerit, joi, medalia de aur in finala categoriei 52 de kilograme, la Campionatul European de judo, organizat in cadrul Jocurilor Europene de la Baku. continuă pe România Liberă

Jocuri Europene Baku: Andreea Chitu si-a asigurat argintul. Urmeaza lupta pentru aur

Andreea Chitu s-a calificat in finala probei de judo, la 52 kilograme, in cadrul Jocurilor Europene de la Baku. Romanca va incheia competitia cel putin cu medalia de argint.

O noua MEDALIE DE AUR pentru Romania la Jocurile Europene Baku 2015. Andreea Chitu, campioana la judo, la categoria 52 de kilograme

Sportiva Andreea Chitu a cucerit, joi, medalia de aur in finala categoriei 52 de kilograme, la Campionatul European de judo, organizat in cadrul Jocurilor Europene de la Baku, judoka tricolora devenind pentru a doua.

Jocurile Europene de la Baku: Andreea Chitu, medaliata cu aur la judo, categoria 52 kg

Judoka Andreea Chitu a castigat medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku la categoria 52 kg dupa ce a invins-o pe frantuzoaica Annabelle Euranie. Andreea Chitu a intrat direct in optimile de finala,.

Jocurile Europene Baku 2015: Cinci romani vor lupta pentru bronz la sambo

Cinci sportivi romani, Orlando Gruia cat. 57 kg), Valentin Damian cat. 74 kg), Radu Malcic cat. +100 kg), Codrina Ionescu cat. 52 kg) si Daniela Hondiu cat. 60 kg), vor lupta, azi, pentru medaliile de bronz in concursul de sambo, la Jocurile Europene de la Baku.

Jocurile Europene Baku 2015: Tiberiu Dolniceanu, MEDALIE DE ARGINT in proba de sabie

27 - Sportivul Tiberiu Dolniceanu a castigat medalia de argint in proba de sabie de la Jocurile Europene de la Baku, dupa ce a fost invins, marti, in finala, cu scorul de 15-10, de ucraineanul Andrei.

Jocurile Europene Baku 2015: Simona Gherman, medalia de bronz la spada. Ana-Maria Branza se lupta pentru aur in finala

30 - Sportiva Simona Gherman a cucerit medalia de bronz in proba de spada de la Jocurile Europene de la Baku, dupa ce a fost invinsa, marti, in semifinale, cu scorul de 15-8, de Iana Zvereva din Rusia,.

Jocurile Europene Baku 2015: Ana-Maria Branza si Simona Gherman si-au asigurat medaliile de bronz la spada

Scrimerele romane Ana-Maria Branza si Simona Gherman s-au calificat in semifinalele probei individuale de spada, marti, la Jocurile Europene de la Baku Azerbaidjan), si si-au asigurat astfel medaliile de.

Jocurile Europene Baku 2015: Ana-Maria Branza si Simona Gherman, in optimile probei individuale de spada

Ana-Maria Branza, locul 2 in clasamentul FIE, si Simona Gherman, locul 11 in clasamentul FIE, s-au calificat marti in optimile probei individuale de spada la Jocurile Europene de la Baku din Azerbaidjan,.

Jocurile Europene Baku 2015: Doua romance s-au calificat in optimile probei individuale de spada

Scrimerele romane Ana-Maria Branza si Simona Gherman s-au calificat in optimile probei individuale de spada, marti, la Jocurile Europene de la Baku Azerbaidjan). Simona Pop, care a cucerit medalia de.

Jocurile Europene Baku: Branza si Gherman si-au asigurat bronzul. Urmeaza semifinalele

Romania are rezultate bune la scrima in cadrul Jocurilor Europene de la Baku, acolo unde spadasinele Ana Maria Branza si Simona Gherman s-au calificat in semifinalele probei de spada.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )