Libnet.ro
UNICEF

18:30

Jocurile foamei se fac la Dansez pentru tine

Adevărul Adevărul,
Jocurile foamei se fac la Dansez pentru tine

In ton cu filmul ce se lanseaza astazi in cinematografele din Romania, Jocurile foamei: Sfidarea, producatorii emisiunii de la Pro TV le aduc telespectatorilor o editie de colectie in care Iulia Vantur si baletul profesionist vor imbraca hainele protagonistilor de peste ocean. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Jocurile foamei: Sfidarea, filmul care demonstreaza ca Jennifer Lawrence a meritat Oscarul

Filmul Jocurile foamei: Sfidarea/ The Hunger Games: Catching Fire, al doilea din saga Jocurile foamei, cu Liam Hemsworth si Jennifer Lawrence in rolurile principale, are premiera in cinematografele din Romania astazi.

CONCURS: Castiga o invitatie la Jocurile foamei: Sfidarea!

Al doilea film din trilogia Jocurile Foamei continua cu povestea personajului principal Katniss Everdeen care, intoarsa in Districtul 12, asteapta ca viata sa sa revina la normal, dar absenta lui Gale,relatia greoaie cu Peeta si vizita surprinzatoare a presedintelui Snow o dau peste cap. In Turul Invingatorilor pe care trebuie sa-l faca cu Peeta aceasta afla ca anumite districte s-au rasculat si ca ea trebuie sa-si arate adevarata dragoste fata de Peeta ca sa tempereze districtele. Vor avea sorti de izbanda sau vor esua?.

Cainii lui Bruno Icobet se intrec cu Gina Pistol, Jojo si Laura Cosoi, pe ringul de la Dansez pentru tine

Castigatorii sezonului precedent de la Romanii au talent, cateii inteligenti si abili ai lui Bruno Icobet, danseaza in editia din 22 noiembrie, pentru un scop umanitar. Desi au parasit competitia data trecuta, Giani Kirita si partenera lui, Dana Matei, revin pe aceeasi scena unde vor performa si Gina Pistol, Laura Cosoi si Jojo.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )