Libnet.ro
UNICEF

08:45

JOCURILE OLIMPICE: Dick Pound, cel mai vechi membru al CIO, vrea prioritate pentru sportivi la vaccinare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JOCURILE OLIMPICE: Dick Pound, cel mai vechi membru al CIO, vrea prioritate pentru sportivi la vaccinare

Canadianul Dick Pound, cel mai longeviv membru al Comitetului International Olimpic CIO), a declarat miercuri ca sportivilor ar trebui sa li se acorde prioritate pentru vaccinul impotriva coronavirusului pentru a permite organizarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, amanate cu un an din cauza pandemiei de Covid-19, scrie rtbf. be. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO Administratia Firea a dat, inainte de alegeri, autorizatie de demolare pentru doua case vechi de peste o suta de ani, din inima Capitalei Nicusor Dan reuseste sa salveze cel mai valoros imobil

In ultimele zile de mandat, administratia Firea a dat autorizatie de demolare pentru o superba casa de pe strada Dionisie Lupu, numarul 39, care ar fi edificata dupa planurile arhitectului Albert Galleron, arhitectul Ateneului, dar si pentru casa de alaturi, de la nr. 41, al carei calcan este la strada Pictor Arthur Verona si era pictat in fiecare an la festivalul Street Delivery. Lucrarile de demolare la numarul 41 au inceput la interior, luni. Proprietarii doresc sa construiasca in loc un bloc cu 4 etaje, potrivit unui certificat de urbanism eliberat de Primaria Capitalei in martie 2020. Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a declarat pentru HotNews. ro ca a mers marti la santier si a agreat cu proprietarii sa nu demoleze cel mai valoros imobil.

Cel mai sanatos aliment din lume. Greseala majora facuta de romani cand il ocolesc la piata

Potrivit oamenilor de stiinta de la Harvard, dintre toate grupurile de alimente analizate, verdeata salata verde, spanacul, kale) are cel mai mare grad de protectie impotriva bolilor cronice. Astfel, o portie zilnica reduce cu 20% riscul de infarct sau accident vascular. Cel mai sanatos aliment din lume Este cunoscut faptul ca schimbarea stilului alimentar te .

Elon Musk a devenit cel mai bogat om de pe Terra, depasindu-l pe fondatorul Amaon, Jeff Bezos

Elon Musk l-adepasitin topul Bloomberg Billionaires Index, pe fondatorul Amazon Jeff Bezos, devenind cel mai bogat om din lume, scrie Bloomberg. in ultimul an, averea lui Musk a crescut cu 150 de.

Elon Musk este oficial cel mai bogat om din lume! L-a depasit pe fondatorul Amazon, Jeff Bezos

Fondatorul Tesla si SpaceX, Elon Musk, a devenit, joi, omul cel mai bogat de pe planeta, dupa ce l-a depasit pe fondatorul Amazon. com, Jeff Bezos. Averea lui Elon Musk a ajuns la 188,5 miliarde de dolari.

Elon Musk a devenit cel mai bogat om de pe planeta. Ce avere are fondatorul Tesla

Fondatorul constructorului american de automobile electrice Tesla, Elon Musk a devenit joi cel mai b.

Elon Musk a devenit cel mai bogat al lumii, dupa ce l-a depasit pe Jeff Bezos

Bloomberg anunta ca Elon Musk a devenit cel mai bogat om al planetei, dupa avansul inregistrat de Tesla pe bursa din Wall Street, unde a depasit in urma cu o zi pragul de 700 de miliarde de dolari.

Elon Musk l-a depasit pe Jeff Bezos si a devenit cel mai bogat om din lume

Elon Musk a devenit cel mai bogat om din lume, cu o avere care depaseste 185 de miliarde de dolari, anunta CNBC.

PAULA PIRVANESCU, PRESEDINTE RBC BUSINESS CHAMBER: IMM-urile au nevoie de cel mai bun impiegat in aceasta situatie de criza

Paula Pirvanescu, Presedinte RBC BUSINESS CHAMBER si fost secretar de stat in cadrul MMACA, ii doreste mult succes actualului ministru al economiei si ii transmite ca IMM-urile au nevoie de cel mai bun ,,impiegat in aceasta situatie de criza.

Cine este Bogdan Micu, cel mai tanar investitor de la Imperiul Leilor, sezonul 2

In curand PRO TV va difuza un nou sezon din show-ul Imperiul Leilor. Conform oficialilor, noul sezon vine cu schimbari in ceea ce priveste configuratia juratilor. Din echipa veche ramandoar doi jurati, in schimb vin altii noi. Printre cei noi se numara si tanarul antreprenor, Bogdan Micu. Bogdan Micu, noul Leu de la PRO TV .

Democrats Abroad: Atacul asupra Capitoliului a fost cel mai periculos moment din istoria SUA

Atacul asupra Capitolului din dupa-amiaza zilei de 6 ianuarie este, probabil, cel mai periculos mom.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )