Libnet.ro
UNICEF

07:30

Jocurile Olimpice de Iarna 2018: cine nu primeste telefoane Samsung

Playtech Playtech,
Jocurile Olimpice de Iarna 2018: cine nu primeste telefoane Samsung

Jocurile Olimpice de Iarna 2018 iau startul astazi, 9 februarie, iar debutul este marcat de o controversa legata de Samsung si atletii din anumite tari. Astazi iau startul Jocurile Olimpice de Iarna 2018, care sunt gazduite de catre Coreea de Sud. Evenimentele vor avea loc la Pyeongchang si se vor desfasura pe o perioada de []. continuă pe Playtech

Top 10 despre Jocurile Olimpice de Iarna 2018

A 23-a editia a Jocurilor Olimpice de Iarna 2018 are loc in Coreea de Sud. Operatorul international de pariuri Betano. com a realizat un top 10 al celor mai interesante lucruri care merita stiute despre acest mare eveniment. in plus, puteti afla dintr-un material video care a fost singura medalie obtinuta de Romania la Jocurile Olimpice de Iarna.

Totul despre Jocurile Olimpice de Iarna, care incep azi in Coreea de Sud. Care este obiectivul sportivilor romani prezenti la competitia de la PyeongChang

Jocurile Olimpice de iarna se desfasoara intre 9 si 25 februarie la PyeongChang, in Coreea de Sud, unde temperaturile se invart in jurul valorii de minus 10 grade, provocand deja nemultumirea participantilor.

VIDEO Cum arata majoretele pe care dictatorul nord-coreean Kim Jong -Un le-a trimis la Jocurile Olimpice de iarna

Jocurile Olimpice de Iarna se vor desfasura intre 9 si 25 februarie, la PyeongChang, acolo unde Coreea de Sud si Coreea de Nord vor defila sub acelasi drapel.

VIDEO Cum arata majoretele pe care dictatorul nord-coreean Kim Jong-un le-a trimis la Jocurile Olimpice de iarna

Jocurile Olimpice de Iarna se vor desfasura intre 9 si 25 februarie, la PyeongChang, acolo unde Coreea de Sud si Coreea de Nord vor defila sub acelasi drapel.

De ce nu vor sa scoata gazdele carnea de caine din meniurile restaurantelor de la PyeongChang, unde incep azi Jocurile Olimpice de iarna

Jocurile Olimpice de iarna incep azi la PyeongChang, in Coreea de Sud, unde gazdele se confrunta cu o mare problema.

Jocurile Olimpice de Iarna 2018: de ce Samsung nu ofera telefoane nord-coreenilor si iranienilor

Jocurile Olimpice de Iarna 2018 iau startul astazi, 9 februarie, iar debutul este marcat de o controversa legata de Samsung si atletii din anumite tari. Astazi iau startul Jocurile Olimpice de Iarna 2018, care sunt gazduite de catre Coreea de Sud. Evenimentele vor avea loc la Pyeongchang si se vor desfasura pe o perioada de [].

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018. Decizie-soc luata de nord-coreeni pentru JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018

Google celebreaza JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 cu un Google Doodle special. Sportivii nord-coreeni care participa la Jocurile Olimpice de iarna, editia 2018, au hotarat,.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 PyeongChang. Surpriza uriasa la JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 Editia a XXIII-a a Jocurilor Olimpice de iarna, gazduita de PyeongChang intre 9 si 25 februarie, a fost declarata deschisa oficial de catre presedintele Republicii Coreea, Moon.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018. Rusia ataca dur in prima zi de la JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 Ministrul rus al Sportului, Pavel Kolobkov, considera nedreapta decizia Tribunalului de Arbitraj pentru Sport TAS) de a respinge apelurile celor 47 de sportivi si antrenori rusi,.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 PYEONGCHANG. Ce au vazut telespectatorii la ceremonia de la JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 PYEONGCHANG Un puternic mesaj de pace a fost transmis vineri, cu ocazia ceremoniei de deschidere a JO de iarna de la PyeongChang, avand simbolul unui porumbel alb gigant si pe fondul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )