Libnet.ro
UNICEF

22:45

Jocurile Olimpice de la Rio au debutat cu meciurile de la turneul de fotbal

România Liberă România Liberă,
Jocurile Olimpice de la Rio au debutat cu meciurile de la turneul de fotbal

Jocurile Olimpice de la Rio au inceput, miercuri, cu meciurile de la turneul feminin de fotbal, desi ceremonia oficiala de deschidere a competitiei este programata pentru vineri, ora 20. 00 ora 02. 00 a Romaniei). continuă pe România Liberă

Radu Albot va reprezenta Moldova la Jocurile Olimpice de la Rio

In premiera, Republica Moldova va avea un tenisman la Jocurile Olimpice. Sportivul moldovean Radu Albot a obtinut o cota de participare la Olimpiada de la Rio de Janeiro.

Jocurile Olimpice de la Rio: utilizatoriii de internet trebuie sa fie atenti la WiFi

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro vin cu probleme si pentru cei care vor utiliza internetul. Cele mai mari probleme sunt cu retelele WiFi.

Alte doua vedete din tenis renunta la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

Competitiile de tenis de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro nu prezinta prea mult interes pentru jucatorii de top.

Programul complet al transmisiilor TVR de la Jocurile Olimpice de la Rio. Peste 600 de ore vor fi dedicate sportului

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro vor fi transmise integral si in exclusivitate de Televiziunea Nationala, intre 5 si 21 august.

Ovidiu Hategan debuteaza joi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

Ovidiu Hategan aduce arbitrajul din Romania din nou la un turneu olimpic de fotbal, dupa 32 de ani de absenta, ultima prezenta fiind in 1984 la JO de la Los Angeles.

Premiera la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro! Comitetul International a organizat o Echipa a refugiatilor (VIDEO)

Editia din acest an de la Rio de Janeiro va aduce o premiera absoluta pentru Jocurile Olimpice! Comitetul International Olimpic a organizat o Echipa a refugiatilor care va reprezenta peste 21 de.

MAE lanseaza un ghid de calatorie pentru Jocurile Olimpice de la Rio

Ministerul Afacerilor Externe MAE) pune la dispozitia cetatenilor care urmeaza sa se deplaseze in Brazilia, pentru a asista la Jocurile Olimpice de Vara de la Rio, un ghid cu informatii utile care cuprinde inclusiv datele de contact ale misiunilor diplomatice ale Romaniei in aceasta tara, informeaza un comunicat de presa al MAE trimis redactiei.

Sandra Izbasa si Costin Desliu vor realiza la TVR o serie de emisiuni despre Jocurile Olimpice de la Rio

Multipla campioana olimpica Sandra Izbasa si jurnalistul TVR Costin Desliu vor prezenta la Televiziunea Romana, incepand de astazi, o emisiune de reportaje si interviuri cu sportivii romani din Brazilia.

Jocurile Olimpice 2016: Jocurile Olimpice de la Rio in cifre

Peste 10. 000 de sportivi se vor intrece la Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro 5-21 august), sub cele cinci cercuri olimpice, in fata a milioane de spectatori si telespectatori, noteaza.

Topmodelele iau cu asalt Jocurile Olimpice: rolul jucat de Gisele Bundchen laceremonia de deschidere si frumoasele care vor transmite reportaje de la Rio

Trei dintre cele mai frumoase topmodele braziliene din lume, Gisele Bundchen, Adriana Lima si Alessandra Ambrosio vor fi implicate in Jocurile Olimpice de la Rio, anunta revista Harpers Bazaar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )