Libnet.ro
UNICEF

07:30

Joe Biden apara alegerea generalului Lloyd Austin pentru Pentagon in fata criticilor din propriul partid

Hotnews Hotnews,
 Joe Biden apara alegerea generalului Lloyd Austin pentru Pentagon in fata criticilor din propriul partid

Joe Biden si-a aparat alegerea generalului afro-american Lloyd Austin ca urmator Secretar al apararii miercuri, pe fondul reticentei multor democrati si experti dornici sa vada un control civil mai strans asupra armatei, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Biden confirma nominalizarea generalului afroamerican Lloyd Austin la Pentagon

Presedintele ales american Joe Biden a confirmat ca l-a ales pe generalul afroamerican Lloyd Austin sa ocupe functia de secretar al Apararii, o nominalizare pe care a catalogat-o drept necesara si istorica.

Generalul in retragere Lloyd Austin, alegerea lui Joe Biden la conducerea Pentagonului

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, l-a ales pentru functia de secretar al apararii pe generalul in retragere Lloyd Austin, care s-a aflat in fruntea comandamentului fortelor americane din Orientul Mijlociu in administratia Obama, a informat Politico.

Joe Biden isi alege mai multi membri ai administratiei sale dintr-un influent cabinet privat de consiliere strategica

Joe Biden, care si-a ales mai multi membri ai viitorului sau Guvern din cadrul unui cabinet de consiliere in strategie de la Washington, alimenteaza o controversa cu privire la un sistem care le permite oficialilor americani sa lucreze pentru grupuri de influenta intre doua treceri prin Guvern, relateaza AFP.

Principalele trei obiective ale lui Joe Biden in primele 100 de zile ale mandatului sau de presedinte al SUA

Presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, a prezentat marti componenta echipei sale pe probleme de sanatate, in cadrul unor declaratii de presa facute din Wilmington, statul american Delaware. in cadrul declaratiilor, Joe Biden a subliniat cele trei obiective ale primelor 100 de zile in functiune la Casa Alba, obiective care includ purtarea mastii, vaccinarile si deschiderea scolilor.

Un nou esec pentru Trump. Georgia a certificat din nou alegerile prezidentiale americane in favoarea lui Joe Biden

Georgia a certificat din nou, luni, rezultatele alegerilor prezidentiale americane din 3 noiembrie, confirmand victoria democratului Joe Biden, potrivit unui comunicat al secretarului de stat Brad Raffensperger, transmite Reuters.

Doctorul Anthony Fauci, ales de Joe Biden drept consilierul sau principal pentru combaterea pandemiei de COVID-19

Presedintele american Joe Biden a facut luni o serie de nominalizari in echipa sa insarcinata cu sanatatea - posturi-cheie in toiul pandemiei de COVID-19 -, desemnandu-i pe procurorul general al Californiei Xavier Becerra secretar al Sanatatii, iar pe doctorul Anthony Fauci consilier principal in lupta impotriva COVID-19, relateaza AFP.

Joe Biden il va nominaliza pe procurorul general al Californiei pentru functia de secretar pentru Sanatate

Presedintele ales Joe Biden il va nominaliza pe procurorul general al statului California, Xavier Becerra, pentru functia importanta de secretar pentru Sanatate in viitoarea sa administratie, a relatat duminica presa americana, transmite dpa, conform Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )