Libnet.ro
UNICEF

01:05

Joe Biden isi va anunta candidatura pentru Casa Alba saptamana viitoare (presa)

Hotnews Hotnews,
 Joe Biden isi va anunta candidatura pentru Casa Alba saptamana viitoare (presa)

Fostul vicepresedinte american Joe Biden, favorit in sondajele democrate, in ciuda polemicilor legate de gesturi de afectiune considerate uneori prea marcante, se va lansa oficial in cursa pentru Casa Alba saptamana viitoare, scrie vineri presa americana, citata de AFP. continuă pe Hotnews

Bernie Sanders are un avans de 5 puncte fata de Joe Biden in cursa pentru alegerile primare democrate (sondaj)

Senatorul Bernie Sanders 29%) este pe primul loc in preferintele alegatorilor pentru alegerile primare democrate, urmat de fostul vicepresedinte Joe Biden 24%), arata un sondaj realizat de Colegiul Emerson.

Casa Alba sustine ca Donald Trump a discutat luni cu comandantul libian Haftar

Casa Alba a informat vineri ca presedintele american Donald Trump a discutat telefonic cu comandantul libian Khalifa Haftar despre eforturile antiterorism in desfasurare ale liderului care a demarat un asalt asupra capitalei Tripoli in opozitie fata de guvernul recunoscut international, scrie Reuters.

Casa Alba sustine ca Donald Trump a discutat luni cu comandantul libian Haftar

Casa Alba a informat astazi ca presedintele american Donald Trump a discutat telefonic cu comandantul libian Khalifa Haftar despre eforturile antiterorism in desfasurare ale liderului care a demarat un asalt asupra capitalei Tripoli in opozitie fata de guvernul recunoscut international.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )