Libnet.ro
UNICEF

19:15

Joe Biden numeste o echipa de comunicare exclusiv feminina la Casa Alba

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Joe Biden numeste o echipa de comunicare exclusiv feminina la Casa Alba

Presedintele ales Joe Biden a numit duminica membri importanti din cercul de consilieri si ai echipei sale de campanie in posturile de comunicare de la Casa Alba, o echipa care va fi exclusiv feminina, informeaza Reuters, citata de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Biden si-a numit o echipa de comunicare exclusiv feminina

Presedintele ales Joe Biden a numit duminica membri importanti din cercul de consilieri si ai echipei sale de campanie in posturile de comunicare de la Casa Alba, o echipa care va fi exclusiv feminina, informeaza Reuters citata de Agerpres. Fosta purtatoare de cuvant a Departamentului de Stat in administratia Obama, Jen Psaki, va fi purtatoarea de cuvant a Casei Albei, in timp ce purtatoarea de cuvant a echipei sale de campaniei, Kate Bedingfield, va prelua functia de director de comunicare.

Biden si-a anuntat echipa de comunicare de la Casa Alba. Este formata exclusiv din femei

Joe Biden, presedintele-ales al Statelor Unite, a anuntat duminica principalele figuri care vor face parte din echipa sa de comunicare de la Casa Alba, aceasta urmand sa fie formata exclusiv din femei, scrie presa internationala.

Marea Resetare a capitalismului. Adevarul despre teoria conspiratiei asociata cu Joe Biden si Bill Gates

Joe Biden nu este inca presedinte. Dar mandatul sau, care va intra in vigoare din ianuarie 2021, are deja parte de prima sa teorie a conspiratiei. Este cunoscuta sub numele de Marea Resetare, si, in constructia sa, prezinta un viitor distopic si elitist. Pandemia de coronavirus este doar un mijloc de a inrobi umanitatea si .

Joe Biden s-a ranit singur. Ce accident stupid a patit, de fapt, presedintele Americii

Presedintele SUA, Joe Biden, se confrunta cu o problema de sanatate, acest lucru avand loc dupa un accident pe care l-a avut, in timp ce se juca cu cainele sau. Medicul sau a transmis cum se simte presedintele americanilor in aceste momente si ce pasi va trebui sa parcurga pentru recuperare. Cum s-a produs accidentul .

Joe Biden s-a accidentat! Presedintele ales al SUA a ajuns la doctor dupa ce s-a jucat cu cainele sau

Joe Biden s-a accidentat la piciorul drept, in timp ce se juca cu cainele sau, Major. Presedintele ales al Statelor Unite a suferit o fractura si va avea nevoie de o orteza timp de cateva saptamani, a anuntat medicul sau intr-un comunicat.

Joe Biden a suferit un accident in timp ce se juca alaturi de cainele sau. Ce i-a transmis Donald Trump

Presedintele ales alStatelor Unite, Joe Biden, si-a luxat glezna dupa ce a alunecat in timp ce se juca cu cainele sau, un ciobanesc german numit Major, conform unui anunt facut duminica de biroul sau, in.

Joe Biden a suferit o entorsa la glezna in timp ce se juca cu cainele sau. Ce i-a transmis Trump

Presedintele-ales ale Statelor Unite, Joe Biden, a suferit o entorsa la glezna dupa ce a alunecat in timp ce se juca cu cainele zau, un ciobanesc german numit Major.

Asasinarea sefului programului nuclear iranian. O operatiune care risca sa complice munca lui Joe Biden

Asasinarea omului de stiinta iranian Mohsen Fakhrizadeh, un act atribuit Israelului, risca sa inflameze tensiunile din Orientul Mijlociu si sa complice munca presedintelui ales al Statelor Unite Joe Biden, care si-a manifestat intentia de a relua dialogul cu regimul de la Teheran, comenteaza AFP.

Ce este Marea Resetare a capitalismului, teoria conspiratiei-manifest asociata programului economic promis de Joe Biden

Marea Resetare, o teorie a conspiratiei care a prins contur dupa Forumul Economic de la Davos, a devenit asociata sloganului lui Joe Biden reconstruieste mai bine si se refera la un complot al elitelor globale de a distruge capitalismul si inrobi omenirea. Instrumentul ei e pandemia de COVID-19, doar un pretext pentru o schimbare radicala a societatii.

Presedintele american Donald Trump a anuntat in ce conditii va pleca de la Casa Alba. Mai intai trebuie sa se intample acest lucru

Presedintele american Donald Trump a precizat in ce conditii va parasi Casa Alba, pentru a permite instalarea lui Joe Biden, castigatorul scrutinului din 3 noiembrie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )