Libnet.ro
UNICEF

07:01

John F. Kennedy: IMAGINI UNICE de la cea mai trista iNMORMANTARE din istoria Americii! (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
John F. Kennedy: IMAGINI UNICE de la cea mai trista iNMORMANTARE din istoria Americii! (VIDEO, FOTO)

Ploua pe 23 noiembrie 1963 in Dallas, cand a fost asasinat John F. Kennedy, cel de-al 35-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii. Si era soare pe 25 noiembrie 1963, in Washington, cand. continuă pe B1

Cea mai DISTINSA pisica. Cu cata eleganta sta asezata (VIDEO)

Cea mai simpatica pisica este cea din imginile urmatoare. Cel mai probabil, pisica isi admira atat de mult stapanii incat vrea sa le urmeze exemplul. Cel putin cel legat de modul .

TOP TEN -raspuns Haute Culture. Intrebarea zilei: Traim in cea mai buna lume posibila de pana astazi?

V-ampus Intrebarea zilei:Traim in cea mai buna lume posibila de pana astazi?Raspuns HAUTE CULTURE: Da. Traim in cea mai buna dintre lumile posibile.

Euro se mentine peste 4,56 lei. Leul este moneda cu cea mai slaba evolutie din regiune

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat luni un curs de referinta de 4,5627 lei/euro, in scadere usoara, de sub 0,1%, fata de nivelul din sedinta precedenta, in conditiile in care leul continua sa fie moneda din regiune cu cea mai slaba performanta, din cauza ingrijorarilor privind politicile economice si fiscale interne.

Marius Copil, cea mai buna clasare din cariera - Locul 107 ATP

Marius Copil a urcat in aceasta saptamana pe locul 107 in ierarhia ATP, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera. Cu 553 de puncte acumulate, Copil se afla aproape de a patrunde in TOP 100 ATP. Lider se mentine Andy Murray, scotianul fiind urmat de Novak Djokovic si Stanislas Wawrinka. Castigator la Indian Wells, Roger Federer a urcat pana pe locul 6, devansandu-l pe Rafael Nadal.

D-ale Internetului si raspundeti la intrebarea zilei: Traim in cea mai buna dintre lumile posibile?

Urmarim retelele de socializare si va spunem ce-i trend, galceava sau implicare. De la fotbalistul ghanez la One World Romania, de la Chuck Berry la Rogozanu, de la marul Ioanei Nicolae la Ana, mon amour. Raspundeti la Intrebarea zilei: Traim in cea mai buna lume posibila? Haute Culture sustinut de HarpLoom.

Cum va arata cea mai moderna parcare de bloc din Focsani. Va avea supraveghere video si sistem automat de parcare, cu bariera

Parcarea de pe strada Eroilor din Focsani, care deserveste 15 imobile, din care jumatate cu opt etaje, va deveni in cateva luni cea mai moderna.

Tara noastra ar trebui sa inregistreze cea mai puternica extindere a deficitului de cont curent in ECE

Tara noastra ar trebui sa inregistreze in cadrul Europei Centrale si de Est ECE) cea mai puternica extindere a deficitului de cont curent, cu aproximativ 1 punct procentual, la 3,3% din PIB, considera Erste Group Research, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Declaratie de milioane a Cristinei Neagu dupa ce a fost desemnata pentru a treia oara cea mai buna handbalista a lumii: As da toate titlurile pentru....

Cristina Neagu, jucatoare la Buducnost Podgorica si la nationala Romaniei, a fost desemnata cea mai buna handbalista a lumii pentru a treia oara.

Declaratie de milioane a Cristinei Neagu dupa ce a fost desemnata pentru a treia oara cea mai buna handbalista a lumii: As da toate titlurile pentru...

Cristina Neagu, jucatoare la Buducnost Podgorica si la nationala Romaniei, a fost desemnata cea mai buna handbalista a lumii pentru a treia oara.

Decizia de a imparti 30 miliarde lei pe credite de angajament - cea mai mare teapa a PSD

Secretarul general interimar al PNL Cristian Busoi sustine ca cea mai mare parte a celor 30 miliarde de lei pe care Guvernul Grindeanu ii aloca autoritatilor locale vor reveni alesilor social-democrati, avand in vedere ca termenul de depunere a acestor proiecte se incheie in doua zile, iar criteriile sunt necunoscute.

ştiri de la B1

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )