Libnet.ro
UNICEF

01:05

John Kerry: Eforturile pentru un armistitiu in Fasia Gaza trebuie sa conduca la dezarmarea Hamas

Adevărul Adevărul,
John Kerry: Eforturile pentru un armistitiu in Fasia Gaza trebuie sa conduca la dezarmarea Hamas

Incetarea focului in Fasia Gaza va fi posibila doar daca eforturile internationale vor conduce la dezarmarea gruparii islamiste Hamas, a anuntat de curand, secretarul american de Stat, John Kerry, potrivit AFP. continuă pe Adevărul

John Kerry: Eforturile pentru un armistitiu in Fasia Gaza trebuie sa conduca la dezarmarea Hamas

Eforturile internationale pentru un armistitiu in Fasia Gaza trebuie sa conduca la dezarmarea organizatiei islamiste Hamas, considera secretarul de Stat american, John Kerry, potrivit AFP, citata de.

Obama: incetarea focului in Fasia Gaza trebuie facuta imediat si neconditionat

Incetarea focului in Fasia Gaza trebuie facuta imediat si neconditionat, aceasta fiind un imperativ strategic, i-a transmis presedintele SUA, Barack Obama, premierului sraelian Benjamin Netanyahu, in timpul unei conversatii telefonice.

Israelul respinge propunerea lui John Kerry privind un armistitiu in Fasia Gaza

Guvernul israelian a anuntat vineri ca respinge, in actuala situatie, propunerea secretarului de Stat american, John Kerry, privind instituirea unui armistitiu in Fasia Gaza. Cabinetul de securitate a.

Propunerea lui John Kerry privind un armistitiu in Fasia Gaza, respinsa de Israel

Propunerea secretarului de stat al SUA, John Kerry, privind armistitiul de o saptamana din Fasia Gaza, a fost respinsa vineri de guvernul israelian, anunta Mediafax.

Israelul respinge propunerea lui John Kerry in legatura cu semnarea unui armistitiu intre partile combatante din Fasia Gaza

Guvernul israelian a anuntat vineri ca respinge, in actuala situatie, propunerea secretarului de Stat american, John Kerry, privind instituirea unui armistitiu in Fasia Gaza, informeaza AFP.

Israelul respinge propunerea lui John Kerry in legatura cu semnarea unui armistitiu temporar intre partile combatante din Fasia Gaza

Guvernul israelian a anuntat vineri ca respinge, in actuala situatie, propunerea secretarului de Stat american, John Kerry, privind instituirea unui armistitiu in Fasia Gaza, informeaza AFP.

UPDATE Conflictul din Fasia Gaza: Israelul respinge propunerea de armistitiu a lui John Kerry, dar accepta o incetare unilaterala a focului de 12 ore incepand de sambata dimineata / Hamas a acceptat armistitul conform unui oficial al miscarii islamiste p

Israelul a respins vineri seara o propunere transmisa de secretarul de Stat american, John Kerry, privind o incetare a focului in Fasia Gaza, a informat televiziunea publica israeliana, citata de AFP. UPDATE 2 Hamas a acceptat un armisitiu de 12 ore care va incepe de sambata dimineata de la ora 8. 00, ora locala, a declarat pentru AFP un oficial al miscarii islamiste palestiniene din Gaza, Sami Abu Zyhri. UPDATE: Israelul a acceptat sa instituie o incetare unilaterala a focului in Gaza timp de 12 ore, incepand de sambata dimineata, a anuntat vineri seara un oficial american, citat de AFP.

Partile combatante din Fasia Gaza sunt de acord cu un armistitiu umanitar de 12 ore

Miscarea Hamas a fost de acord vineri seara cu un armistitiu pentru 12 ore in Fasia Gaza, incepand sambata dimineata, in urma cererilor repetate ale Statelor Unite. Totodada, Armata israeliana a raspuns pozitiv la cererea administratiei americane.

Armistitiu umanitar de 12 ore in Fasia Gaza

Miscarea Hamas a fost de acord, vineri seara, cu un armistitiu pentru 12 ore in Fasia Gaza, incepand sambata dimineata, in urma cererilor repetate ale Statelor Unite. Totodada, Armata israeliana a raspuns pozitiv la cererea administratiei americane.

Peste 20 de morti in Fasia Gaza, dintre care 11 copii, dupa intrarea in vigoare a armistitiului umanitar de 12 ore

Miscarea Hamas a fost de acord, vineri seara, cu un armistitiu pentru 12 ore in Fasia Gaza, incepand sambata dimineata, in urma cererilor repetate ale SUA. Totodada, armata israeliana a raspuns pozitiv la cererea administratiei americane, insa, imediat dupa intrarea in vigoare a armistitiului au fost inregistrate noi victime in randul palestinienilor, ca urmare a bombardamentelor israeliene.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )