Libnet.ro
UNICEF

15:00

John Kerry este cel mai inalt oficial american din istorie care viziteaza Hiroshima, dar nu va prezenta scuze pentru bombardamentul atomic din 1945

Hotnews Hotnews,
 John Kerry este cel mai inalt oficial american din istorie care viziteaza Hiroshima, dar nu va prezenta scuze pentru bombardamentul atomic din 1945

Secretarul de stat american John Kerry, aflat in vizita in Japonia pentru a participa la reuniunea G7, nu va prezenta scuze acestei tari pentru bombardamentul atomic american din anul 1945, primul din istorie, care a lovit Hiroshima. Kerry va fi primul secretar de stat si cel mai inalt oficial american care va vizita muzeul Hiroshima Peace Memorial, luni, in marja reuniunii ministrilor de externe din G7, care are loc in Japonia, la Hiroshima, scrie The Guardian. continuă pe Hotnews

Care este cel mai sanatos tip de sare

Sunt multi cei care se intreaba care este cel mai sanatos tip de sare. Clar este ca in cantitati peste masura sarea este daunatoare. insa are si beneficii esentiale.

Vireaza catre Est cel mai cunoscut brand romanesc? Ambasadorul Rusiei in Romania, vizita surprinzatoare la uzina Dacia din Mioveni (FOTO)

Este cel mai cunoscut brand romanesc, prezenta sa peste hotare fiind un plus enorm in ultimii ani pentru economia autohtona. in ciuda aparentelor, lucrurile au fost mereu agitate in.

Omni este cea mai noua creatie GoPro pentru realitate virtuala

Omni este cel mai nou gadget din portofoliul GoPro si s-ar putea sa intruchipeze cea mai facila cale de a genera continut video de calitatea foarte buna in realitate virtuala. Multe dintre sistemele ce sunt folosite pentru captura de continut video la 360 de cadre, care se preteaza pentru realitate virtuala, poate ajunge cu usurinta [].

John Kerry si alti ministri de Externe au adus un omagiu victimelor de la Hiroshima

Sefii diplomatiei din tarile G7, printre care si secretarul de stat american John Kerry, au vizitat, luni, muzeul Memorialului pacii de la Hiroshima, in semn de omagiu pentru victimele bombei atomice americane care a lovit orasul japonez in 1945.

Atacurile de sambata de la Kabul l-au vizat pe John Kerry, anunta talibanii

Secretarul american de stat, John Kerry, a fost tinta unor atacuri cu racheta care au lovit sambata capitala afgana, anunta talibanii in cadrul unei declaratii in care revendica totodata atacurile, transmite CNN.

John Kerry efectueaza o vizita surpriza in Irak, in contextul unor provocari de securitate din cauza Statului Islamic

Secretarul american de Stat John Kerry a sosit vineri dimineata la Bagdad, intr-o vizita neanuntata, pentru a asigura Irakul de sustinerea SUA in lupta impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic SI), relateaza AFP.

John Kerry a ajuns in Japonia pentru o vizita fara precedent la Hiroshima

John Kerry a ajuns in Japonia pentru o vizita fara precedent la Hiroshima .

John Kerry, indemn catre talibani

Secretarul de stat al SUA, John Kerry, le-a cerut sambata talibanilor sa se alature procesului de pace cu guvernul afgan pentru a pune capat celor peste 14 ani de razboi, dupa ce insurgentii au refuzat sa participe la acest proces, ba chiar au amenintat cu un atac final impotriva dusmanilor lor .

Cel mai simpatic membru al armatei britanice

Un catel din rasa Springer Spaniel este printre cei mai apreciati membri ai armatei britanice. Scooby face parte dintr-o unitate de elita. O unitate canina, desigur. La 6 ani, este deja cel mai in.

Bursa pentru cel mai bun violonist

Cel mai bine clasat concurent roman la Concursul International George Enescu 2016, Sectiunea Vioara, va primi o bursa de studiu de un an la celebra Barenboim Academy din Berlin, fondata de renumitul dirijor si pianist Daniel Barenboim. Bursa este acordata de trei dintre cele mai bine cotate violoniste de origine romana in plan international, Mihaela Martin, Silvia Marcovici si Mariana Sirbu, si poarta numele unui important profesor si violonist roman, Stefan Gheorghiu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )