Libnet.ro
UNICEF

22:45

John Kerry: O incursiune a Rusiei in Ucraina ar fi o actiune scandaloasa

B1 B1,
John Kerry: O incursiune a Rusiei in Ucraina ar fi o actiune scandaloasa

Secretarul de Stat american John Kerry a comparat criza actuala provocata de Moscova cu situatia de dinaintea celui de-al Doilea Razboi Mondial, precizand ca o eventuala incursiune ruseasca in. continuă pe B1

Kerry anunta: O incursiune a Rusiei in Ucraina ar fi o actiune scandaloasa.

Secretarul de Stat american John Kerry a avertizat marti ca o eventuala incursiune a Rusiei in estul Ucrainei ar reprezenta o actiune scandaloasa si a facut o paralela intre criza actuala cu Moscova si situatia dinaintea celui de-al Doilea Razboi Mondial, relateaza Mediafax. Kerry a declarat in fata unor studenti reuniti la Departamentul de Stat ca nu poate sa-si imagineze un gest atat de scandalos in lumea contemporana si ca acesta reprezinta o sfidare enorma la adresa comunitatii .

Venezuela: NU vom tempera tonul. John Kerry este un asasin al poporului venezuelean!

Ministrul de Externe al Venezuelei, Elias Jaua, a apreciat vineri ca secretarul de Stat american, John Kerry, este un asasin al poporului venezuelean, acuzandu-l ca incurajeaza manifestatiile care s-au soldat cu.

De cand va fi Crimeea alipita Rusiei. Ucraina nu va recunoaste asa-zisa independenta

Crimeea face parte din componenta Rusiei incepand de la semnarea, marti, a unui acord de catre presedintele rus Vladimir Putin si noii lideri ai acestei peninsule din sudul Ucrainei, a anuntat Kremlinul intr-un comunicat, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )