Libnet.ro
UNICEF

08:30

John Kerry: SUA, UE si Ucraina nu au abandonat Crimeea

Hotnews Hotnews,
 John Kerry: SUA, UE si Ucraina nu au abandonat Crimeea

Statele Unite, Uniunea Europeana si Ucraina nu au abandonat Crimeea, regiune anexata de Rusia, afirma secretarul de Stat american, John Kerry, dupa acordul la care s-a ajuns in timpul reuniunii de la Geneva. continuă pe Hotnews

Kerry: SUA, UE si Ucraina nu au abandonat Crimeea

Statele Unite, Uniunea Europeana si Ucraina nu au abandonat Crimeea, regiune anexata de Rusia, a declarat, joi seara, secretarul de Stat american, John Kerry, dupa acordul la care s-a ajuns in timpul reuniunii de la Geneva, conform Mediafax.

John McCain: Statele Unite sustin Republica Moldova

Statele Unite sustin Republica Moldova, a declarat joi, la Chisinau, senatorul american John McCain, asigurand ca Washingtonul va ajuta fosta republica sovietica in drumul sau spre Uniunea Europeana, se arata.

Al-Qaeda se regrupeaza si ameninta Statele Unite, informeaza serviciile de informatii occidentale

Gruparea terorista Al-Qaeda se regrupeaza si ameninta din nou Statele Unite cu atacuri, informeaza serviciile de informatii occidentale dupa ce acestea au aflat de o reuniune a organizatiei desfasurata in Yemen, informeaza CNN.

SUA va trimite asistenta militara in Ucraina

Secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, a anuntat ca Statele Unite vor asigura asistenta militara non-letala Ucrainei, constand in echipamente medicale, casti de protectie si saltele, dupa ce presedintele Barack Obama si-a dat acordul.

Ambasadorul iranian la ONU nu va primi viza pentru SUA din cauza implicarii in criza ostaticilor din 1979

Statele Unite ale Americii au prezentat marti motivatia pentru neacordarea vizei noului ambasador al Iranului la ONU, Hamid Aboutalebi, din cauza rolului acestuia in luarea de ostatici la ambasada americana de la Teheran, in anul 1979, informeaza Agence France Presse.

Iranul i-a cerut secretarului general al ONU sa intervina in scandalul diplomatic cu Statele Unite

Iranul i-a cerut, luni, secretarului general al ONU, Ban Ki-moon, sa intervina in scandalul declantat de refuzul SUA de a-i oferi viza de integrare pe teritoriul american viitorului ambasador iranian la Natiunile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )