Libnet.ro
UNICEF

14:30

John McCain: Rusia ar putea viza Republica Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
John McCain: Rusia ar putea viza Republica Moldova

John McCain, senator american, membru al Partidului Republican, il compara pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, cu fostul cancelar german nazist Adolf Hitler, avertizand ca Rusia ar putea invada estul Ucrainei si zone din Republica Moldova, potrivit presei internationale. continuă pe Ziarul Bursa

Declaratie-soc: Putin gandeste ca Hitler. Rusia ar putea viza Republica Moldova

Influentul senator american John McCain, membru al Partidului Republican, il compara pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, cu fostul cancelar german nazist Adolf Hitler, avertizand ca Rusia ar putea invada estul Ucrainei si zone din Republica.

Influent senator american: Putin gandeste ca Hitler. Rusia ar putea invada Republica Moldova

Senatorul american John McCain, membru al Partidului Republican, l-a comparat pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, cu fostul lider nazist Adolf Hitler. Oficialul american a avertizat ca Rusia ar putea invada estul.

John McCain l-a comparat pe presedintele rus Vladimir Putin cu Hitler

Senatorul american John McCain l-a comparat pe presedintele rus Vladimir PUtin cu Adolf Hitlr, avertizand ca Rusia ar putea invada estul Ucrainei si zone din Republica Moldova, conform BBC News. Vladimir Putin.

John McCain il compara pe Vladimir Putin cu Adolf Hitler

Senatorul republican John McCain, fostul contracandidat al presedintelui american Barack Obama, a afirmat intr-un interviu pentru postul BBC ca actiunile lui Vladimir Putin din Crimeea se aseamana cu cele facute de Adolf Hitler in perioada anilor 1930.

John McCain l-a comparat pe Vladimir Putin cu Adolf Hitler

Senatorul republican John McCain a afirmat intr-un interviu la BBC ca Vladimir Putin gandeste precum Adolf Hitler in anii 1930, calculand cate tari mai poate invada.

Juncker: UE trebuie sa protejeze Republica Moldova de Rusia.

Candidatul PPE la sefia Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a aratat ca Uniunea Europeana nu trebuie sa permita ca Republica Moldova sa devina urmatoarea victima a Rusiei, dupa Ucraina,relateaza Welt am Sonntag, conform Agerpres. Citeste si: Comandant NATO: Suntem preocupati de riscul unei interventii militare ruse in Transnistria Fostul premier luxemburghez a declarat, duminica, publicatiei germane ca UE ar trebui sa semneze rapid un acord de asociere cu Republica Moldova, la fel cum .

Merkel i-a cerut lui Putin sa nu destabilizeze Republica Moldova.

Angela Merkel i-a cerut presedinteului rus Vladimir Putin, intr-o discutie la telefon, sa nu incerce sa destabilizeze Republica Moldova, a anuntat, luni, purtatorul de cuvant al Guvernului de la Berlin, Steffen Seibert, relateaza The Wall Street Journal, in editia online, informeaza Mediafax. Declaratia intervine pe fondul temerilor ca, dupa anexarea peninsulei Crimeea, Rusia ar avea in vedere o actiune in regiunea separatista transnistreana. Comandantul suprem al Fortelor aliate ale NATO in .

Ministrul ucrainean de Externe: Situatia din Transnistria este o mare preocupare, nu doar pentru Ucraina, nu doar pentru Republica Moldova, ci si pentru Europa

Ministrul ucrainean de Externe, Andrii Descita, s-a declarat, vineri, in contextul anexarii Crimeei de catre Rusia, foarte preocupat de situatia din Transnistria, o entitate separatista prorusa din Republica Moldova, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

Junker: UE trebuie sa semneze rapid acordul cu Republica Moldova.

Uniunea Europeana ar trebui sa semneze Acordul de asociere cu Republica Moldova in urmatoarele saptamani, pentru a se evita ingerinte ale Rusiei similare cu cele din Ucraina, afirma Jean-Claude Junker, candidatul PPE la functia de presedinte al Comisiei Europene, potrivit Mediafax. UE ar trebuie sa semneze Acordul de asociere cu Republica Moldova in urmatoarele saptamani, pentru a o lua inaintea presedintelui rus) Vladimir Putin, pentru a-l impiedica sa faca in R. Moldova ce a facut in .

Reportaj AFP: In Republica Moldova, saracia este principala grija si nu o posibila repetare a scenariului ucrainean

Republica Moldova, fosta republica sovietica care se confrunta cu o regiune separatista vorbitoare de limba rusa, este ingrijorata de o posibila repetare a scenariului ucrainean pe teritoriul sau, dar cetatenii moldoveni sunt in principal mai preocupati de posibila agravare a situatiei economice deja dezastruoase, conform AFP. Prinsa intre Romania, membra a Uniunii Europene la vest si Ucraina, Republica Moldova, o tara cu 3,5 milioane de locuitori, este cea mai saraca tara din Europa, avand un PIB pe cap de locuitor de 2. 037 dolari in 2012, potrivit Bancii Mondiale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2797 seconds )