Libnet.ro
UNICEF

08:00

John Snow Memo Consensul privind noul coronavirus la care au ajuns peste 2.000 de medici si oameni de stiinta. Ce spun acestia despre imunitatea de turma

Hotnews Hotnews,
 John Snow Memo Consensul privind noul coronavirus la care au ajuns peste 2.000 de medici si oameni de stiinta. Ce spun acestia despre imunitatea de turma

Peste 2. 000 de oameni de stiinta, cercetatori si medici au semnat Memorandumul John Snow, un text in care este prezentat consensul comunitatii stiintifice, bazat pe dovezi, in privinta noului coronavirus si a modului cum trebuie sau nu trebuie gestionata aceasta pandemie. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Noi bilanturi record in Germania, Elvetia, Cehia, Ucraina si Rusia John Snow Memo, consensul la care au ajuns 2.000 de experti

Europa a inregistrat cel mai mare numar saptamanal de cazuri de coronavirus de pana acum, iar Organizatia Mondiala a Sanatatii a avertizat ca bilanturile zilnice ale deceselor ar putea ajunge in aprilie 2021 sa fie de 4-5 ori mai mari decat in primavara acestui an. Saptesprezece tari, intre care si Romania, din totalul celor 27 de state membre UE plus Marea Britanie sunt marcate cu rosu pe noua harta europeana de risc epidemic. 31 Pfizer vrea sa solicite autorizatia pentru utilizarea vaccinului sau pana la sfarsitul lui noiembrie16. 23 Kremlinul se declara ingrijorat de cresterea cazurilor in Rusia, dar anunta ca situatia este sub control15. 30 Berlin: inchiderea pe timpul noptii a barurilor si restaurantelor, anulata de instanta .

Noul coronavirus descoperit acum. Se transmite printr-un animal pe care milioane de romani il au langa casa

Noua tulpina de coronavirus ar putea sa se transmita si la om. Cercetatorii spun ca tipul coronavirusului acestor animale a pornit tot de la lilieci. Acestia se lupta deja cu el in fermele din Statele Unite. Se transmite printr-un animal pe care milioane de romani il au langa casa La fel ca si virusul care .

Nicusor Dan promite testarea pe banii Primariei a contactilor persoanelor infectate cu noul coronavirus

Contactii persoanelor infectate cu noul coronavirus vor fi testati pe banii Primariei Capitalei. Asta promite primarul ales al Bucurestiului, Nicusor Dan, care a sustinut, la HotNews LIVE, ca resursele institutiei trebuie folosite stiintific.

Nicusor Dan promite testarea pe banii Primariei a contactilor persoanelor infectate cu noul coronavirus: in Bucuresti, definitia acestora sa fie mult mai larga

Contactii persoanelor infectate cu noul coronavirus vor fi testati pe banii Primariei Capitalei. Asta promite primarul ales al Bucurestiului, Nicusor Dan, care a sustinut, la HotNews LIVE, ca resursele institutiei trebuie folosite stiintific.

Cum s-ar fi infectat Irina Loghin cu noul coronavirus

Irina Loghin a fost una dintre artistele din Romania care s-a infectat cu noul coronavirus. Din pacate, boala este necrutatoare, asa ca artista si fiul ei au ajuns la Matei Balss, imediat ce au revenit de pe.

OMS: Tinerii sanatosi ar putea sa nu fie vaccinati pentru noul coronavirus inainte de 2022

Tinerii sanatosi ar putea sa nu fie vaccinati pentru noul coronavirus inainte de 2022, in conditiile in care autoritatile din domeniul sanatatii se concentreaza mai intai pe imunizarea persoanelor varstnice si vulnerabile, au declarat miercuri oficiali ai Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), transmite CNBC.

Seful serviciilor secrete germane, testat pozitiv cu noul coronavirus, nu va comunica datele persoanelor cu care a intrat in contact

Seful seriviului de informatii interne al Germaniei, Bundesamt fur Verfassungsschutz BfV), a fost testat pozitiv la noul coronavirus SARS-CoV-2, informeaza AP.

Cati romani au trecut deja prin infectia cu noul coronavirus. Estimarile autoritatilor

Peste 170. 000 de romani s-au infectat pana acum cu noul coronavirus. in ultimele zile, potrivit Grupului de comunicare Strategic, zilnic, aproximativ 4. 000 de persoane au fost diagnosticate cu Covid-19.

Italia, cea mai mare crestere a cazurilor de infectare cu noul coronavirus de la inceputul pandemiei

Italia inregistreaza cea mai mare creste a cazurilor de infectare cu noul coronavirus de la inceputul pandemiei. in ultimele 24 de ore s-au inregistrat peste 8. 000 de cazuri si 83 de decese dublu fata de ziua precedenta). Pana in acest moment nu se ia in calcul un nou lockdown national, spune premierul Giuseppe Conte, adaugand ca totul va depinde de comportamentul comunitatii . Regiunile, insa, au inceput sa ia masuri drastice.

JOE BIDEN: Trump nu face inca nimic pentru a combate noul coronavirus

Candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden l-a acuzat joi pe Donald Trump ca nu face inca nimic in lupta impotriva noului coronavirus, care a facut deja peste 215. 000 de morti in Statele Unite si chiar l-a afectat pe presedintele american.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )