Libnet.ro
UNICEF

15:00

Johnny Depp banuia ca Amber il inseala cu Cara Delevingne!

ADPM ADPM,
Johnny Depp banuia ca Amber il inseala cu Cara Delevingne!

Amber Heard a introdus actele de divort de Johnny Depp saptamana trecuta si a obtinut un ordin de restrictie impotriva actorului dupa ce a dezvaluit in fata instantei ca Depp a agresat-o cu diferite ocazii. Se pare ca Johnny Depp banuia ca Amber il inseala cu modelul Cara Delevingne. continuă pe ADPM

Pozitia lui Johnny Depp dupa ce Amber Heard l-a acuzat ca a batut-o in repetate randuri. Ce solicitari a facut actrita

Avocata actorului american Johnny Depp 52 de ani) a respins vehement acuzatiile formulate de sotia acestuia, Amber Heard 30 de ani), potrivit carora ar fi lovit-o in repetate randuri, precizand ca actrita urmareste compensatii finaciare, dar si sa atraga simpatie.

Amber Heard, batuta de Johnny Depp! I-a aruncat un iPhone in fata si episoadele violente sunt repetate!

Va informam zilele trecute ca Amber Heard a introdus in instanta actele de divort, dupa doar 15 luni de mariaj cu Johnny Depp. Se pare ca picatura care a umplut paharul a fost o cearta in ziua de 21 Mai, cand actorul a lovit-o pe actrita cu un iPhone in fata. Urmele abuzului sunt vizibile, insa Amber pretinde ca au existat cel putin 6 episoade violente in scurtul lor mariaj.

Sotia lui Johnny Depp, detalii infioratoare despre viata alaturi de celebrul actor. De ce il acuza Amber Heard pe starul american

Johnny Depp raspunde acuzatiilor lansate de sotia sa, actrita Amber Heard. Avocatii actorului au explicat ca declaratiile lui Amber sunt menite sa-l faca pe actor sa ii plateasca compensatii.

Johnny Depp primeste ajutor de unde nu se asteapta. Vanessa Paradis, fosta sa sotie, ii ia apararea in scandalul de divort cu Amber Heard

Johnny Depp primeste ajutor de unde nu se asteapta. Fosta sotie a celebrului actor, Vanessa Paradis, i-a luat apararea acestuia in scandalul de divort in care este implicat cu Amber Heard, care.

Amber Heard povesteste bataile primite de la Johnny Depp: Mi-e teama, este adesea paranoic si are un temperament extrem de infricosator FOTO

Actrita americana Amber Heard, in varsta de 30 de ani, a obtinut un ordin de restrictie impotriva sotului ei, starul american Johnny Depp 52 de ani), dezvaluind ca acesta a gresat-o fizic si psihic in repetate randuri, principala cauza fiind consumul de droguri si alcool.

FOTO. Acuzatii: Amber Heard spune ca Johnny Depp era violent

Actrita Amber Heard il acuza pe Johnny Depp de violenta domestica de-a lungul casatoriei. Ea a cerut, astazi, un ordin temporar de restrictie impotriva actorului, sustinand ca a fost victima unor astfel de violente in mod repetat, scrie The Mirror.

FOTO. Amber Heard spune ca Johnny Depp era violent

Actrita Amber Heard il acuza pe Johnny Depp de violenta domestica de-a lungul casatoriei. Ea a cerut, astazi, un ordin temporar de restrictie impotriva actorului, sustinand ca a fost victima unor astfel de violente in mod repetat, scrie The Mirror.

Amber Heard il acuza pe Johnny Depp de violenta domestica prin intermediul unei fotografii doveditoare: Nu s-a intamplat o singura data FOTO

Unul dintre motivele pentru care actrita americana Amber Heard 30 de ani) doreste sa divorteze de starul american Johnny Depp 52 de ani) este faptul ca acesta ar fi batut-o de mai multe ori, potrivit revistei People.

Prima declaratie a lui Johnny Depp dupa anuntul divortului de Amber Heard: Sper ca dizolvarea acestui scurt mariaj sa se rezolve cat mai repede

Actorul american Johnny Depp 52 de ani) a avut o prima reactie dupa anuntul divortului de actrita americana Amber Heard 30 de ani), precizand prin intermediul agentului de presa ca spera ca totul sa se incheie cat mai curand.

Lily-Rose Depp, fiicalui Johnny Depp,isi aparatatalacuzat de violenta domestica

Lily-Rose Depp, fiica in varsta de 17 ani pe care actorul american Johnny Depp o are cu actrita si cantareata franceza Vanessa Paradis, a sarit in apararea tatalui sau, dupa ce sotia acestuia, actrita americana Amber Heard 30 de ani) a intentat divort, acuzandu-l ca a abuzat-o fizic, verbal si emotional de mai multe ori.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )