Libnet.ro
UNICEF

11:15

Johnny Depp s-a logodit cu Amber Heard.

România Liberă România Liberă,
Johnny Depp s-a logodit cu Amber Heard.

Actorul Johnny Depp s-a logodit cu iubita lui, actrita Amber Heard, oferindu-i acesteia un inel de logodna in ajunul Craciunului, potrivit unor surse. Amber Heard, care are o relatie cu Johnny Depp din 2012, a fost surprinsa, la inceputul saptamanii, purtand pe inelarul mainii stangi un inel cu diamante, in care era montata o perla neagra, pe care incerca sa il ascunda de fotografi. Desi au existat informatii ca ar fi vorba doar despre un inel daruit ca semn al dedicatiei lui Johnny Depp, . continuă pe România Liberă

Bat clopote de nunta la Hollywood: Johnny Depp s-a logodit cu Amber Heard

Actorul Johnny Depp s-a logodit cu actrita Amber Heard, aceasta fiind surprinsa purtand un inel de logodna pe care starul i l-a daruit in ajunul Craciunului, potrivit unor surse citate de publicatia People.

Johnny Depp s-a logodit cu Amber Heard

Actorul Johnny Depp s-a logodit cu iubita lui, actrita Amber Heard, careia i-a oferit un inel de logodna in ajunul Craciunului, potrivit unor surse citate de US Weekly. Amber Heard, care are o relatie cu Johnny.

Bat clopote de nunta la Hollywood: Johnny Deep s-a logodit cu Amber Heard

Actorul Johnny Deep s-a logodit cu actrita Amber Heard, aceasta fiind surprinsa purtand un inel de logodna pe care starul i l-a daruit in ajunul Craciunului, potrivit unor surse citate de publicatia People.

Johnny Depp si Amber Heard s-au logodit!

Johnny Depp si Amber Heard s-au logodit, actrita in varsta de 28 de ani primind inelul la sfarsitul anului trecut. Zilele trecute, Amber a fost fotografiata pentru prima data purtand inelul de logodna, iar apropiatii cuplului dezvaluie ca intentiile lui Depp sunt cat se poate de serioase.

Johnny Depp se pregateste de insuratoare?

A decis in sfarsit sa renunte la burlacie? Se pare ca Johnny Depp si-a gasit in sfarsit.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )