Libnet.ro
UNICEF

22:30

Joi este ultima zi pentru depunerea listelor de candidati la alegerile parlamentare

Hotnews Hotnews,
 Joi este ultima zi pentru depunerea listelor de candidati la alegerile parlamentare

Termenul pentru depunerea, la Birourile electorale de circumscriptie, a listelor de candidati pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie se incheie joi, noteaza Agerpres. Potrivit calendarului transmis de Autoritatea Electorala Permanenta, constatarea ramanerii definitive a candidaturilor va fi pe 2 noiembrie, iar campania electorala incepe pe 6 noiembrie. Pana miercuri, printre cei care au anuntat depunerea la Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti a listelor parlamentare pe Bucuresti se afla PSD, PNL, PMP. AEP a anuntat ca in data de 7 septembrie a inceput perioada electorala aferenta alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor din data de 6 decembrie. continuă pe Hotnews

Astazi este ultima zi pentru depunerea listelor de candidati la alegerile parlamentare

Termenul pentru depunerea, la Birourile electorale de circumscriptie, a listelor de candidati pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie se incheie astazi.

ASTAZI Consiliul Politic National al PSD se reuneste pentru validarea listelor de candidati la alegerile parlamentare

Consiliul Politic National al PSD se reuneste astazi, de la ora 17,00, pentru a valida listele cu candidatii partidului pentru alegerile parlamentare,.

DOCUMENT Lista completa a candidatilor PSD la alegerile parlamentare 2020 Schimbare de garda: Oprisan, Nicolicea, Dancila si Iordache, inlocuiti cu Rafila, Streinu-Cercel, Vlad Piedone sau Maya Teodoriu

Termenul pentru depunerea listelor de candidati pentru alegerile parlamentare se incheie joi. Social-democratii si-au depus deja candidaturile la alegerile parlamentare din 6 decembrie. La nivel oficial, organizatiile au fost cele care au propus candidatii, dar in realitate conducerea partidului a taiat de pe liste persoanele de care a dorit sa scape. Practic, prin reglare de conturi, conducerea PSD i-a tras pe linie moarta pe Marian Oprisan, Viorica Dancila, Florin Iordache, Eugen Nicolicea si Serban Nicolae. in locul lor PSD vrea sa castige cu medici cunoscuti ca Alexandru Rafila, Adrian Streinu-Cercel sau Patriciu Achimas-Cadariu dar in spatele acestor nume sunt strecurati si candidati controversati.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )