Libnet.ro
UNICEF

21:45

De joi se pot face plati instant cu telefonul intre doua conturi bancare diferite, fara a se folosi IBAN

Adevărul Adevărul,
De joi se pot face plati instant cu telefonul intre doua conturi bancare diferite, fara a se folosi IBAN

TRANSFOND ofera posibilitatea initierii simplificate de plati intre doua conturi deschise la banci diferite, utilizand doar numarul de telefon mobil al beneficiarului platii, prin intermediul serviciului AliasPay - disponibil in regim 247365. continuă pe Adevărul

Conflict sangeros intre doua familii din Dolj:Tata a ramas fara trei degete, l-au taiat si la ureche, si la nas (VIDEO)

Un conflict sangeros a avut loc intr-o comuna din judetul Dolj intre doua familii, in urma caruia sase persoane au ajuns la spital cu rani grave, potrivit adevarul. ro. Scandalul ar fi izbucnit duminica.

Accident teribil la Constanta. Trei persoane au murit si una se afla in coma dupa un impact violent intre doua autoturisme

Momente de cosmar au avut loc in judetul Constanta, in zona localitatii Ghindarasti, acolo unde doua autoturisme s-au izbit frontal. Cei doi soferi au murit pe loc, alaturi de o alta persoana care se afla intr-una dintre masini. O alta femeie a fost preluata in coma, sansele de supravietuire fiind incerte. Cum s-a produs tragedia .

Sofer din Alba, transportat la spital dupa ce a fost prins intre doua autobuze

Barbatul in varsta de 33 de ani, angajat al societatii de transport public, efectua lucrari de intretinere in partea din spate a unui autobuz parcat regulamentar. La un moment dat, un al doilea mijloc de transport in comun, aflat in spatele soferului, s-a pus brusc in miscare si l-a prins pe barbat intre cele doua vehicule.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )