Libnet.ro
UNICEF

01:05

Joker, The Irishman si Parasite, nominalizate la Oscar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Joker, The Irishman si Parasite, nominalizate la Oscar

Filmul sud-coreean Parasite se numara printre productiile nominalizate luni la premiul Oscar pentru cel mai bun film, categorie la care au mai fost nominalizate productii precum The Irishman si Joker. continuă pe Wall-Street Ro

Digi 24: CTP desfiinteaza The Irishman: Clisee din filmele cu mafioti. Actorii arata ca niste morti galvanizati umblatori

Gazetarului si criticului de film Cristian Tudor Popescu nu i-a placut filmul The Irishman. Spune, in schimb, ca ii place cum e realizat serialul romanesc Umbre, care arata a serial american, occidental, de nivel.

CTP critica dur The Irishman: M-a plictisit de moarte.Actorii arata ca niste morti galvanizati umblatori

Gazetatul Cristian Tudor Popescu a criticat dur noul film al lui Martin Scorsese, The Irishman, pe care il catalogheaza plictisitor si plin de clisee. De asemenea, CTP spune ca intinerirea actorilor principali cu ajutorul tehnologiei are un rezultat groaznic.

OSCAR 2020: Nominalizarile au fost anuntate de catre Academia Americana de Film Joker si The Irishman, favorite la cele mai multe premii (VIDEO)

Academia Americana de Film a anuntat luni oficial nominalizarile pentru Premiile Oscar 2020. The Irishman, Joker, 1917 sau Once Upon a Time in Hollywood se numara printre peliculele care se vor bate la trofeul de ce.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )