Libnet.ro
UNICEF

06:15

Josep Borrell, seful diplomatiei europene, declaratii dupa vizita la Moscova: UE si Rusia se indeparteaza una de cealalta Discutia cu omologul meu rus a atins niveluri inalte de tensiune

B1 B1,
Josep Borrell, seful diplomatiei europene, declaratii dupa vizita la Moscova: UE si Rusia se indeparteaza una de cealalta Discutia cu omologul meu rus a atins niveluri inalte de tensiune

Josep Borrell, seful UE pe zona de politica externa, a declarat ca Rusia nu doreste un dialog cu Europa, ocazie cu care a refuzat sa excluda posibilitatea introducerii unor noi sanctiuni la adresa Moscovei din ca. continuă pe B1

Seful diplomatiei europene, primit cu raceala la Moscova: UE nu este un partener de incredere

Seful diplomatiei europene Josep Borrell a avut parte de o primire rece vineri la Moscova, ministrul de externe rus afirmand ca tara sa nu considera Uniunea Europeana un partener de incredere, potrivit Reuters.

Seful diplomatiei europene, Josep Borrell, afirma ca a cerut la Moscova eliberarea lui Aleksei Navalnii

Inaltul reprezentant al UE pentru afaceri externe si politica de securitate, Josep Borrell, a declarat astazi ca i-a cerut ministrului de externe rus, Serghei Lavrov, eliberarea din inchisoare a disidentului Aleksei Navalnii.

Seful diplomatiei europene, vizita de trei zile in Rusia. Josep Borell se intalneste cu omologul sau rus, Serghei Lavrov Eugen Tomac, reactie dura: Vizita, total inoportuna

Josep Borell, seful UE pe zona de afaceri externe, s-a deplasat la Moscova, joi, pentru o vizita de trei zile in cadrul careia se intalneste si cu omologul sau rus, Serghei Lavrov. Deplasarea sa starnit o.

UE, neputincioasa in fata Rusiei. Seful diplomatiei europene cere eliberarea lui Navalnii. Ce a raspuns omologul rus

Inaltul reprezentant al UE pentru afaceri externe si politica de securitate, Josep Borrell, a declarat vineri ca i-a cerut ministrului de externe rus, Serghei Lavrov, eliberarea din inchisoare a disidentului Aleksei Navalnii, transmite Reuters. Raspunsul a fost ca UE este un partener pe care nu te poti baza.

Seful diplomatiei UE sustine dialogul cu Rusia dupa vizita sa la Moscova

Seful diplomatiei europene Josep Borrell si-a aparat sambata controversata vizita in Rusia si a pledat pentru mentinerea dialogului cu Moscova, adaugand ca diplomati europeni au fost in contact cu avocatii opozantului rus incarcerat Aleksei Navalnii, relateaza AFP.

Josep Borrell isi justifica vizita umilitoare de la Moscova: Canalele diplomatice trebuie sa ramana deschise

Reprezentantul pentru Afaceri Externe al Uniunii Europene, Josep Borrell,si-a aparat sambata controversata vizita in Rusia si a pledat pentru mentinerea dialogului cu Moscova, in mijlocul tensiunilor legate decondamnarea lui Alexei Navalniisi deprotestele reprimate cu brutalitate de autoritatile de la Kremlin.

Siegfried Muresan, un nou atac la adresa sefului diplomatiei UE, Josep Borrell: Vizita la Moscova, fara rezultate concrete, amicala, a fost o greseala

Europarlamentarul liberal Siegfried Muresan a calificat vineri vizita sefului diplomatiei europene, Josep Borrel, la Moscova drept o greseala si a cerut Uniunii Europene sa adopte noi sanctiuni impotriva Rusiei, din cauza refuzului lui Vladimir Putin de a elibera opozantii retinuti recent in marja protestelor pentru eliberarea lui Alexei Navalnii.

Presa internationala critica dur vizita sefului diplomatiei europene la Moscova

Presa internationala critica in termeni duri vizita sefului diplomatiei europene, Josep Borrell, la Moscova.

Dialogul UE-Rusia: Diferente fundamentale si lipsa de incredere. Si totusi...

Nu se putea gasi moment mai potrivit decat vizita la Moscova a lui Josep Borrell, seful diplomatiei europene, pentru a se face auzita o pozitie dura, fara ocolisuri sau ambiguitati, in ce priveste politica rusa in ce priveste respectarea drepturilor omului.

Borrell, la revenirea din Moscova: Rusia considera valorile democratice o amenintare existentiala si se deconecteaza progresiv de Europa

Seful diplomatiei europene Josep Borrell a afirmat duminica, la revenirea dintr-o vizita extrem de controversata la Moscova, ca Rusia se deconecteaza progresiv de Europa si considera valorile democratice drept o amenintare existentiala.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )