Libnet.ro
UNICEF

12:30

Joseph Daul: Popularii europeni au fost intotdeauna motorul integrarii europene

B1 B1,
Joseph Daul: Popularii europeni au fost intotdeauna motorul integrarii europene

Liderul grupului PPE din Parlamentul European, Joseph Daul, a afirmat, in deschiderea lucrarilor Congresului PPEde la Palatul Parlamentului, ca popularii europeni au fost intotdeauna motorul integrarii. continuă pe B1

Daul: PPE a fost intotdeauna motorul integrarii europene.

Liderul grupului PPE din Parlamentul European, Joseph Daul, a afirmat, in deschiderea lucrarilor Congresului de la Palatul Parlamentului, ca familia sa politica a fost intotdeauna motorul integrarii europene, scrie Mediafax. Familia noastra este cea a reformei, a cresterii economice si a responsabilitatii. Noi am fost intotdeauna motorul integrarii europene, a afirmat Daul. El a adaugat ca, spre deosebire de cea a PPE, solutia propusa de socialistii europeni de mai bine de 30 de ani este .

Popularii europeni, primiti cu proteste la Bucuresti.

Zeci de membri ai unor ONG-uri protesteaza, la aceasta ora, la doi pasi de centrul istoric, pe Calea Victoriei. Intre timp, popularii europeni au inceput sa soseasca la o cina cu specific romanesc, potrivit Realitatea. net. Aproximativ 50 de oameni protesteaza impotriva lui Traian Basescu, a lui Jose Barroso si a Angelei Merkel. La un moment dat, spiritele s-au incins. Oamenii au vrut sa intre in restaurantul in care se aflau oficialii europeni, dar au fost impiedicati de jandarmi. Au avut loc .

LIVE TEXT. POPULARII EUROPENI, LA BUCURESTI: Merkel, Barroso si Reding, in Romania - ...

Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante declaratii de la congresul PPE. 10:22 - Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri dimineata, la Realitatea TV, ca liderii populari europeni au venit la congresul PPE in special pentru Romania. In opinia lui Blaga, o intalnire a premierului Victor Ponta cu Angela Merkel, Manuel Barroso si Viviane Reding ar fi fost extrem de utila pentru Romania. Blaga: Cand Ponta nu guverneaza, inventeaza subterfugii Va trebui .

LIVE TEXT. POPULARII EUROPENI, LA BUCURESTI: Merkel, Barroso si Reding, in Romania.

Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante declaratii de la congresul PPE. 10:22 - Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri dimineata, la Realitatea TV, ca liderii populari europeni au venit la congresul PPE in special pentru Romania. In opinia lui Blaga, o intalnire a premierului Victor Ponta cu Angela Merkel, Manuel Barroso si Viviane Reding ar fi fost extrem de utila pentru Romania. Va trebui sa vedem cum gandesc liderii europeni dezvoltarea Europei .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )