Libnet.ro
UNICEF

01:05

Joshua Castellano, fondatorul clubului Bamboo, audiat la Politia Capitalei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Joshua Castellano, fondatorul clubului Bamboo, audiat la Politia Capitalei

ACTUALIZARE 14:40 Incendiul din clubul Bamboo, declarat stins Incendiul din clubul Bamboo, izbucnit sambata, in jurul orei 3. 30, a fost declarat stins astazi, la ora 12. 30, in zona ramanand pentru supraveghere pompieri cu o autospeciala de stingere, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile. --------- Joshua Castellano, cel care in urma cu 15 ani a fondat clubul Bamboo, a venit astazi la Politia Capitalei, fiind citat pentru a fi audiat in dosarul privind incendiul care a distrus in totalitate localul si in urma caruia 44 de persoane au ajuns la spital din cauza intoxicatiei cu fum. continuă pe Ziarul Bursa

Joshua Castellano, dupa audiere: Nu cred ca Bamboo a luat foc de la instalatia electrica, nici de la o tigara

Joshua Castellano, fondatorul clubului Bamboo, a declarat, luni, dupa ce a fost audiat la Politia Capitalei in legatura cu incendiul care a distrus in totalitate clubul, ca focul nu ar fi pornit nici de la instalatia electrica, refacuta in totalitate dupa tragedia din Colectiv, nici de la o tigara, scrie News. ro. El a precizat ca nu a putut face asigurare, intrucat nu avea inca autorizatie de la ISU, dar urma sa o obtina pana la 30 iunie.

Fondatorul clubului Bamboo a postat pe Facebook o fotografie din club cu un trabuc in mana dupa ce Legea antifumat intrase in vigoare

Fondatorul si cel care controleaza firma care detine clubul Bamboo, italianul Joshua Castellano, apare intr-o fotografie in care tine in mana un trabuc in interiorul localului, imaginea fiind publicata pe Facebook dupa intrarea in vigoare a legii care interzice fumatul in spatii inchise.

Joshua Castellano: Clubul Bamboo era in curs de a obtine avizele ISU (VIDEO)

Patronul clubului Bamboo, Joshua Castellano, a declarat luni, la iesirea de la audierile care au avut loc la Politia Capitalei ca localul sau era in curs de obtinere a avizelor de la.

Incendiu in Bamboo: Fondatorul clubului a postat pe Facebook o fotografie din club cu un trabuc in mana dupa ce Legea antifumat intrase in vigoare

Fondatorul si cel care controleaza firma care detine clubul Bamboo, italianul Joshua Castellano, apare intr-o fotografie in care tine in mana un trabuc in interiorul localului, imaginea fiind publicata pe Facebook dupa intrarea in vigoare a legii care interzice fumatul in spatii inchise.

Audierile continua in legatura cu incendiul de la Bamboo: Patronul clubului, Joshua Castellano, este de negasit (VIDEO)

La mai bine de o zi de la incendiul din Bamboo, proprietarul clubului, Joshua Castellano este de negasit! Potrivit unor surse, Castellano ar fi fost contactat de anchetatori si citat pentru a se prezenta la.

Proprietarul clubului Bamboo ar avea legaturi cu mafia italiana. Joshua Castellano ar fi nepotul primei femei care a condus Camorra

Patronul clubului Bamboo, italianul Joshua Castellano, provine dintr-o familie controversata, cu legaturi cu mafia italiana Camorra, scrie Digi 24.

Incendiul din Bamboo. Joshua Castellano a ajuns in fata anchetatorilor. Ciro Castellano: Nu avem nicio asigurare. Noi am pierdut 20 de ani de munca acolo (VIDEO)

Joshua Castellano a ajuns in fata anchetatorilor. Patronul clubului Bamboo a venit insotit de avocatul sau si nu a dorit sa dea declaratii. Aparatorul lui Castellano le-a spus jurnalistilor.

Cine este Joshua Castellano, patronul Bamboo, regele nightlife-ului: Toate localurile sunt niste cocini, nu fac nici 30% din cat am investit eu

Proprietarul clubului Bamboo, italianul Joshua Castellano 51 de ani), este cunoscut drept regele nightlife-ului din Romania, iar numele lui a fost asociat cu acuzatii de trafic de stupefiante, iar alti membri ai familiei sale, alintata clanul Castellano, au avut la randul lor probleme cu legea. Joshua se descrie drept un om muncitor, al carui singur viciu este trabucul, si crede ca fara el nu ar exista viata de noapte in Bucuresti.

PROBLEMELE SE TIN LANT: Patronul clubului Bamboo a fost LOVIT DE UN NOU INCENDIU!!

Patronul clubului Bamboo, Joshua Castellano se confrunta cu o noua problema dupa ce localul de nopate pe care il detinea a fost mistuit de flacari. Dupa paguba suferita de afacerea profitabila, vila.

Administratorul clubului Bamboo, internat in spital, va fi probabil audiat duminica

Dumitru Badragan, avocatul administratorului clubului Bamboo, a declarat sambata seara ca l-a vizitat pe clientul sau la Spitalul Floreasca, unde se afla internat in urma incendiului din club.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )