Libnet.ro
UNICEF

09:31

JPMorgan ar putea obtine peste 2 miliarde dolari pe divizia de marfuri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JPMorgan ar putea obtine peste 2 miliarde dolari pe divizia de marfuri

JPMorgan Chase and Co. ar putea obtine cel putin 2 miliarde de dolari din instrainarea diviziei sale de materii prime, dupa ce a primit oferte de la Blackstone Group LP, Macquarie Group si Mercuria Energy Group Ltd. , spun surse apropiate situatiei, citate de agentia Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Rusia a vandut anul trecut arme in valoare de peste 13 miliarde de dolari

In 2013, Rusia a exportat arme in valoare de peste 13 miliarde de dolari, a declarat recent directorul Rosoboronexport, Anatoly Isaykin. Potrivit acestuia, Rusia a vandut arme si echipamente militare in valoare de.

UPDATE Google a vandut cu 2,91 miliarde dolari divizia Motorola Mobility catre chinezii de la Lenovo

Gigantul online Google a anuntat, miercuri noaptea, ca a vandut divizia de telefoane mobile Motorola Mobility grupului chinez Lenovo pentru 2,91 miliarde de dolari. Google cumparase in vara lui 2011 divizia de smartphone-uri pentru 12,5 miliarde dolari, insa marea miza tine de brevetele de inventie. UPDATE; Google va pastra proprietatea asupra unei majoritati a portofoliului de patente ale Motorola Mobility, inclusiv solicitarile curente de patentare si descrierile de inventii. Lenovo va primi o licenta pentru acest bogat portofoliu de patente si alte elemente de proprietate intelectuala. Lenovo va prelua peste 2,000 de patente precum si marca comerciala Motorola Mobility.

Facebook a avut profit de 1,5 miliarde dolari in 2013. Numarul de utilizatori a depasit 1,2 miliarde

Facebook a afisat rezultate financiare foarte bune in 2013, cu afaceri care s-au apropiat de 8 miliarde dolari si profit net de 1,5 miliarde dolari, de 30 de ori mai mare decat in 2012. In aceste conditii, numarul de utilizatori care intra macar o data pe luna in retea este de 1,23 miliarde, iar 750 de milioane dintre ei intra macar o data pe zi.

Ford a avut pierderi de 1,6 miliarde dolari in Europa, insa pe plan mondial se poate mandri cu rezultate istorice

Mai rar apar diferente atat de mari intre regiuni cum se intampla la Ford cand e vorba de Europa si America de Nord. Pe batranul continent Ford si-a redus pierderile in 2013, dar tot a avut minus de 1,6 miliarde dolari, insa a compensat din plin anul extraordinar din SUA unde profitul a depasit 8,7 miliarde dolari. Ford spune ca 2013 a fost unul dintre cei mai buni ani din istorie cu vanzari ce au trecut de 146 miliarde dolari si productie de 6,4 milioane unitati.

Google a vandut Motorola catre Lenovo. Gigantul online a iesit in pierdere cu cel putin 9 miliarde de dolari

Divizia de mobilitate de la Motorola a fost achizitionata de catre Lenovo, care a cumparat compania de la gigantul online Google, intr-o tranzactie surprinzatoare anuntata acum cateva zeci de minute.

Veniturile Facebook au urcat cu 63% in ultimul trimestru, la 2,59 miliarde dolari

Veniturile companiei Facebook au crescut cu 63% in trimestru al patrulea al anului trecut, ajungand la 2,59 miliarde de dolari. Jumatate din aceste venituri au fost obtinute din publicitatea pentru dispozitivele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )