Libnet.ro
UNICEF

01:05

Juan Carlos I anunta retragerea defintiva din viata publica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Juan Carlos I anunta retragerea defintiva din viata publica

Fostul rege al Spaniei Juan Carlos I si-a anuntat retragerea definitiva din viata publica, incepand de la 2 iunie, la cinci ani dupa ce a abdicat in favoarea fiului sau, regele Felipe al VI-lea. continuă pe Ziarul Bursa

Juan Carlos I anunta retragerea defintiva din viata publica

Fostul rege al Spaniei Juan Carlos I si-a anuntat retragerea definitiva din viata publica, incepand de la 2 iunie, la cinci ani dupa ce a abdicat in favoarea fiului sau, regele Felipe al VI-lea.

Fostul rege al Spaniei, Juan Carlos I, se retrage din viata publica

Fostul rege al Spaniei, Juan Carlos I, a declarat ca vrea sa se retraga din viata publica in totalitate pe data de 2 iunie, la cinci ani de la abdicare, relateaza The Washington Post. Cred ca a venit.

Povestea primului diplomat din istoria Principatelor Romane. A iesit din viata publica dezamagit de mizeria politicii

Prea putin adus in atentia publicului de catre istorici, Costache Negri a fost unul dintre cei mai mari patrioti romani, fiind omul numarul 1 in negocierile externe legate de Unirea Principatelor Romane.

De ce s-a retras filosoful Horia-Roman Patapievici din viata publica

Scriitorul Horia-Roman Patapievici, in varsta de 62 de ani, vorbeste despre ce a inteles despre lume pana la aceasta varsta, despre anii urii care l-au determinat sa se retraga din viata publica, dar si despre increderea sa in civismul romanilor la alegerile de duminica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )