Libnet.ro
UNICEF

01:05

Juan Guaido, recunoscut presedinte al Venezuelei de catre Parlamentul European

B1 B1,
Juan Guaido, recunoscut presedinte al Venezuelei de catre Parlamentul European

Parlamentul European pune presiune pe Nicolas Maduro, recunoscandu-l, joi, pe liderul opozitiei Juan Guaido drept presedinte in exercitiu al Venezuelei. Totodata, parlamentarii europeni au indemnat guvernele. continuă pe B1

PARLAMENTUL EUROPEAN RECUNOASTE OFICIAL: Juan Guaido - singurul presedinte interimar legitim al Venezuelei

Parlamentul European PE) l-a recunoscut joi pe opozantul venezuelean Juan Guaido ca presedinte interimar legitim al tarii sale si indeamna toate statele membre ale Uniunii Europene UE) sa faca la fel - prin adoptarea unei pozitii ferme si unite, intr-o rezolutie adoptata la Bruxelles, relateaza AFP.

Parlamentul European, pozitie oficiala privind criza din Venezuela

Parlamentul European l-a recunoscut joi pe opozantul Juan Guaido drept presedinte interimar legitim al Venezuelei si le-a cerut tuturor tarilor UE sa faca acelasi lucru pentru adoptarea unei pozitii ferme si.

Venezuela: Australia l recunoaste pe Juan Guaido ca presedinte n exercitiu

Australia il recunoaste pe presedintele Adunarii Nationale a Venezuelei, Juan Guaido, ca presedinte interimar al Venezuelei pana la desfasurarea alegerilor, a declarat ministrul australian de externe luni conform AFP.

Parlamentul European l-a recunoscut pe Juan Guaido presedinte al Venezuelei

Parlamentul European l-a recunoscut joi pe liderul opozitiei Juan Guaido drept presedinte in exercitiu al Venezuelei, un gest simbolic al parlamentarilor menit sa puna si mai multa presiune pe Nicolas Maduro.

VIDEO Criza din Venezuela: Mii de oameni au iesit n strada pentru a convinge armata sa treaca de partea liderului opozitiei, Juan Guaido

Opozitia din Venezuela, condusa de Juan Guaido, autoproclamat presedinte, a defilat miercuri pentru a convinge Armata sa ii intoarca spatele presedintelui Nicolas Maduro, relateaza AFP. Forte armate, recastigati-va demnitatea, Maduro uzurpatorul, Nu vreau decat ca Nicolas sa plece, Guaido presedinte, Gata cu dictatura, arata cateva dintre pancartele purtate de catre miile de oameni care au participat la mars, in diferite parti ale tarii.

JUAN GUAIDO: Sprijinul armatei - crucial pentru inlaturarea lui Maduro

Seful legislativului venezuelean, Juan Guaido, care l-a sfidat pe presedintele Nicolas Maduro autoproclamandu-se 'presedinte interimar ' al Venezuelei, a recunoscut ca, intre opozitie si reprezentanti ai armatei si serviciilor de securitate, au avut loc intalniri secrete.

Venezuela: Juan Guaido anunta ca preia controlul activelor din afara tarii

Presedintele autoproclamat al Venezuelei, Juan Guaido, a anuntat luni ca preia controlul activelor Venezuelei din strainatate, pentru a evita ca actualul presedinte, Nicolas Maduro, sa le delapideze in cazul in care va parasi puterea, transmite AFP.

Juan Guaido isi prezinta planul pentru Venezuela

Opozantul Juan Guaido, care s-a autoproclamat presedinte al Venezuelei, isi va prezenta, astazi, planul destinat sa scoata tara petroliera din naufragiul ei economic si social.

Presedintele autoproclamat al Venezuelei Juan Guaido: Fortele speciale sunt la mine acasa, ntreaba unde este Fabiana

Presedintele autoproclamat al Venezuelei Juan Guaido a acuzat joi fortele de ordine de intimidari la adresa familiei sale si a avertizat ca Nicolas Maduro va fi responsabil daca i se intampla ceva copilului sau de 20 de luni, scrie AFP.

SUA continua razboiul cu Maduro: Washingtonul i-a dat lui Juan Guaido controlul asupra unor active ale Venezuelei din bancile americane

Statele Unite au certificat autoritatea liderului opozitiei din Venezuela, Juan Guaido, de a controla anumite active de la Rezerva Federala FED - banca centrala din SUA) din New York si din alte banci americane, a .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )