Libnet.ro
UNICEF

12:00

Jubilatiile Gabrielei Firea la caderea Guvernului Orban

România Liberă România Liberă,
Jubilatiile Gabrielei Firea la caderea Guvernului Orban

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca a cazut cel mai dusmanos guvern fata de ro. continuă pe România Liberă

Stirile ProTV: Ce spune CTP, dupa caderea Guvernului Orban: O infrangere zdrobitoare. A fost wrestling

Caderea Guvernului Orban este o infrangere zdrobitoare, a declarat gazetarul Cristian Tudor Popescu. in opinia sa, liberalii au pierdut capital electoral dupa aceasta infrangere, iar totul ar urma sa se rasfranga asupra lui Ludovic Orban.

Presa internationala reactioneaza la caderea Guvernului Orban

Presa internationala a relatat, miercuri, despre demiterea Guvernului Ludovic Orban prin motiune de .

Scenarii dupa caderea Guvernului Orban. Adrian Ursu: Klaus Iohannis s-ar putea sa fie nevoit sa-si recunoasca infrangerea in doua cazuri

Adrian Ursu a afirmat, dupa trecerea motiunii de cenzura, ca si in cazul unei noi investituri a lui Orban in functia de premier si in cazul unei victorii a PSD, am putea vorbi despre o infrangere a lui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa caderea Guvernului Orban: Solutia corecta, anticipatele!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca motiunea de cenzura este rezultatul frustrarii PSD care a pierdut guvernarea si ca in acest moment cea mai buna solutie este declansarea alegerilor anticipate.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa caderea Guvernului Orban - LIVE TEXT

Presedintele Klaus Iohannis sutine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni Declaratia de presa este transmisa in direct de Antena 3 si pe www. antena3. ro.

VIDEO Un nou atac al lui Orban la adresa Gabrielei Firea: A demonstrat ca e si mai proasta decat Oprescu ca si primar Ca speaker, ca subreta, inca ii mai pacaleste pe oameni

Premierul Ludovic Orban a lansat un nou atac duminica la adresa Gabrielei Firea, spunand ca este preocupata de pomeni, pentru ca isi imagineaza ca toti bucurestenii sunt cetateni de mana a saptea, chilipirgii si plescari si pomanagii. El a afimat ca Firea a avut un mandat execrabil si ca a demonstrat ca e si mai proasta decat Oprescu ca si primar.

VIDEO Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, depusa de PSD si sustinuta de UDMR, a fost citita in plenul Parlamentului: Orban, inceteaza sa te mai comporti ca un vataf

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, depusa de PSD si sustinuta de UDMR, este citita luni in plenul Parlamentului, Executivul fiind acuzat de incalcarea principiilor democratice prin asumarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi. Pentru a demite Guvernul, este nevoie de 233 de voturi, iar PSD ar avea voturile necesare, dupa reintoarcerea in PSD, din partidul lui Victor Ponta, a deputatilor Georgian Pop si Corina Bogaciu. Premierul Ludovic Orban sustine insa ca la acest moment nu exista un numar suficient de voturi pentru a trece motiunea de cenzura. UPDATE Motiunea de cenzura va fi dezbatuta si citita miercuri - surse.

Reactia lui Traian Basescu dupa demiterea Guvernului Orban prin motiune: Este o situatie de un ridicol absolut. Asta nu mai e tara

Traian Basescu a comentat situatia politica generata de demiterea Guvernului Orban prin motiune de cenzura, spunand ca este de un ridicol absolut. El a atras atentia ca in tara mai sunt si alte probleme, un exemplu fiind justitia, care nu functioneaza, e oprita, suparata pe viata. Asta nu mai e tara!, a afirmat fostul presedinte.

Cine e senatorul PNL care a votat impotriva Guvernului Orban. Luptam azi pentru romanii care isi doresc alegerea primarilor in doua tururi

Senatorul PNL Carmen-Eleonora Hararau a votat, miercuri, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban. Aceasta este secretar in grupul parlamentar al PNL din Senat si este aleasa in circuscriptia electorala Hunedoara, pe listele PNL.

Acuzatii grave la adresa Guvernului Orban. Ghinea, USR: Au legiferat ceva si acum niste functionari termina textul. Eu zic sa nu riste nimeni puscaria!

Europarlamentarul USR, Cristian Ghinea dezvaluie ca a cerut Guvernului Orban textul ordonantei de urgenta pe fonduri europene, insa i s-a raspuns, pe ton soptit, ca inca se lucreaza la acel text. Asta e atat de ilegal incat cineva trebuie sa raspunda, spune Ghinea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2739 seconds )