Libnet.ro
UNICEF

09:30

Jucan, despre excluderea Romaniei de la Eurovision 2016: Este efectul politicilor duse de Parlament fata de TVR

Adevărul Adevărul,
Jucan, despre excluderea Romaniei de la Eurovision 2016: Este efectul politicilor duse de Parlament fata de TVR

Valentin Jucan, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), a declarat, vineri, pentru News. ro, ca excluderea Romaniei de la Eurovision este efectul politicilor duse de Parlament fata de Televiziunea Romana, care ar fi trebuit sa elaboreze un proiect in legatura cu modalitatea de functionare a TVR. continuă pe Adevărul

Ovidiu Anton despre excluderea Romaniei de la Eurovision: Trebuie sa ma declar invins/ E nedrept

Ovidiu Anton, rockerul care ar fi trebuit sa reprezinte Romania pe scena Eurovision de la Stockholm cu melodia Moment of Silence , se declara invins, dupa deciza EBU de a exclude Romania din concurs din cauza datoriilor. Cantaretul spune printr-un mesaj postat Facebook ca e nedrept, dar ca va ramane acelasi luptator care a castigat prin votul juriului si al publicului.

Ovidiu Anton, despre excluderea Romaniei de la Eurovision: Trebuie sa ma declar invins, e nedrept

Ovidiu Anton, artistul care ar fi trebuit sa reprezinte Romania la concursul muzical Eurovision 206, a transmis, vineri, printr-un mesaj pe Facebook ca excluderea tarii din competitie este nedreapta si ca se declara invins.

Catalin Tolontan, despre excluderea Romaniei de la Eurovision: Ma surprinde reactia EBU si cred ca nu este corecta. Problema nu e ca banii nu sunt, ii avem in buzunar. Dar vrem sa ii dam? (VIDEO)

Jurnalistul Catalin Tolontan a comentat vineri, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, subiectul excluderii Romaniei de la Eurovision, din cauza datoriilor acumulate de TVR la European.

Traistariu se bucura de eliminarea Romaniei de la Eurovision 2016: Universul lucreaza pentru mine

Eurovision 2016. Mihai Traistariu 39 de ani) a postat pe Facebook un mesaj prin care spune ca universul lucreaza pentru el, in conditiile in care Romania a fost eliminata de la Eurovision 2016.

Reactia lui Ovidiu Anton, dupa excluderea Romaniei de la Eurovision 2016

Reprezentantul Romaniei la Eurovision 2016, Ovidiu Anton, a declarat ca este nedrept ca tara noastra a fost exclusa din competitie, din cauza datoriilor acumulate in ultimii opt ani.

Reactia lui Ovidiu Anton, castigatorul preselectiei nationale, dupa excluderea Romaniei de la Eurovision 2016

Romania a fost exclusa de la editia din acest an a EUROVISION 2016 din cauza datoriilor TVR la organizatori. Decizia a fost luata dupa ce deadline-ul acordat Guvernului Romaniei de a face.

Mihai Traistariu, despre descalificarea Romaniei de la Eurovision 2016: Universul lucreaza pentru mine. Ma simt razbunat sincer

Mihai Traistariu a scris pe o retea de socializare parerea lui despre retragerea Romaniei de la EUROVISION din cauza datoriilor.

Reactia lui Ovidiu Anton la excluderea Romaniei din Eurovision: incerc sa zambesc si sa nu ma ia valul, insa... e nedrept

Ovidiu Anton, cel care ar fi trebuit sa ne reprezinte la Eurovision 2016, a scris pe pagina oficiala de Facebook despre opinia sa cu privire la excluderea Romaniei din competitie. Dragi prieteni, Am.

Iuliana Marciuc, reactie dupa excluderea Romaniei de la Eurovision

Sefa delegatiei Romaniei la Stockholm, Iuliana Marciuc, declara ca decizia European Broadcasting Union de a retrage Televiziunii Romane TVR) calitatea de membru ca urmare a neplatii unor datorii.

Romania, exclusa de la Eurovision din cauza datoriilor TVR. Transmiterea Jocurilor Olimpice de la Rio, in pericol

Romania a fost descalificata de la Eurovision 2016 din cauza datoriei fata de EBU. Ovidiu Anton nu va mai putea participa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )