Libnet.ro
UNICEF

10:00

Judecatoarea selectata de Trump la Curtea Suprema, audiata de Senat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Judecatoarea selectata de Trump la Curtea Suprema, audiata de Senat

Senatul Statelor Unite incepe luni audierea judecatoarei Amy Coney Barrett, nominalizata de catre Donald Trump la Curtea Suprema, in pofida opozitiei democratilor, care au insa putine parghii sa-i impiedice confirmarea inaintea alegerilor de la 3 noiembrie, relateaza AFP, citat de News. continuă pe Ziarul Bursa

Curtea Suprema: Kamala Harris califica drept iresponsabila audierea judecatorului desemnat de Trump

Senatorul democrat Kamala Harris, candidat la vicepresedintia Statelor Unite, a considerat luni iresponsabil faptul ca a inceput, in plina pandemie, procesul de confirmare a judecatorului Amy Coney Barrett, numita de Donald Trump la Curtea Suprema, potrivit AFP.

Dosarul Revolutiei, pas in spate: Curtea Suprema cere Parchetului Militar sa refaca o parte din rechizitoriu

Curtea Suprema a constatat vineri neregularitatea rechizitoriului realizat de Parchetul Militar in Dosarul Revolutiei si a exclus o serie de probe, potrivit minutei de sedinta.

Senatul SUA a lansat procedurile pentru confirmarea judecatoarei Amy Coney Barrett la Curtea Suprema

Senatul SUA a initiat luni audierile pentru confirmarea in functie a judecatoarei Amy Coney Barrett, desemnata de presedintele Donald Trump pentru un post in cadrul Curtii Supreme de Justitie, insa opozitia democrata critica dur efectuarea procedurii inaintea scrutinului prezidential si parlamentar.

SUA: Amy Coney Barrett, nominalizata pentru a o inlocui pe Ruth Bader Ginsburg la Curtea Suprema, promite sa judece in baza legii si nu a valorilor personale

Amy Coney Barrett, nominalizarea presedintelui Donald Trump pentru a ocupa locul lasat vacant prin decesul judecatoarei Ruth Bader Ginsburg, promite sa judece pe baza legii si nu a optiunilor personale, intr-o serie de observatii formulate duminica inainte de audierea sa in Senat, care va avea loc saptamana aceasta, pentru a fi confirmata, relateaza Reuters.

Saptamana aceasta, in Senat, va fi confirmata Amy Barrett la Curtea Suprema a SUA

Republicanii din Senat s-au pregatit serios in aceasta saptamana pentru a indeplini obiectivul princ.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )