Libnet.ro
UNICEF

15:16

Un judecator american a blocat temporar restrictiile lui Donald Trump privind imigrantii

Hotnews Hotnews,
 Un judecator american a blocat temporar restrictiile lui Donald Trump privind imigrantii

Un judecator american a blocat temporar un ordinul de restrictie al presedintelui Donald Trump, care a interzis azilul pentru imigrantii care intra ilegal in tara din Mexic, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

Donald Trump are inregistrarea mortii lui Jamal Khashoggi. Nu vreau sa o ascult

Presedintele american Donald Trump a declarat ca dispune de inregistrarea uciderii jurnalistului Jamal Khashoggi in consulatul Arabiei Saudite din Istanbul, insa nu vrea sa o asculte deoarece continutul sau.

CUTREMUR la varful justitiei in SUA dupa schimbarea procurorului general! Donald Trump acuzat ca vrea sa instaureze DICTATURA

Presedintele Donald Trump este acuzat ca l-a desemnat ilegal pe Matthew Whitaker in functia de procuror general al SUA. Trei senatori democratiau contestat in instanta decizia lui Donald Trump.

Donald Trump nu exclude posibilitatea plecarii lui John Kelly de la Casa Alba

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat, intr-un interviu pentru Fox News, ca nu exclude posibilitatea plecarii lui John Kelly, seful de cabinet de la Casa Alba, adaugand ca se gandeste sa schimbe trei sau patru sau cinci oficiali, conform Mediafax.

Donald Trump raspunde intrebarilor referitoare la amestecul Rusiei in alegerile din SUA

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat vineri ca a terminat de raspuns in scris la intrebarile procurorului special Robert Mueller, care ancheteaza amestecul Rusiei in alegerile prezidentiale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2742 seconds )