Libnet.ro
UNICEF

00:07

Judecator: Noi nu mai avem sistem de drept in Romania

B1 B1,
Judecator: Noi nu mai avem sistem de drept in Romania

In Romania nu mai exista sistem de drept, a declarat judecatoarea Camelia Bogdan, inainte de ceremonia prin care i s-a decernat Premiului Ion Ratiu pentru Democratie. Noi, practic, nu mai avem sistem de drept . continuă pe B1

INTERVIU Actrita Cristina Cepraga, premiu pentru cea mai buna interpretare la festivalul Aphrodite Shorts din Italia: Noi romnii avem de luptat cu ideile preconcepute ale italienilor pentru a ne putea afirma profesional

Actrita romanca Cristina Cepraga, stabilita in Italia de 15 ani, a primit pe 4 decembrie premiul pentru cea mai buna interpretare pentru rolul Fatima in cadrul Festivalului Aphrodite Shorts, un concurs pentru filme de scurt metraj care trateaza tema femeii. Ea este protagonista, dar si regizorul filmului Destinul - o drama sociala inspirata din viata reala din Italia. Dupa decernarea premiilor, Hotnews. ro a stat de vorba cu Cristina Cepraga, pentru a afla cum e sa faci cariera artistica de succes in Italia si ce planuri de viitor are.

Isarescu cere presei sa nu mai distorsioneze mesajele Bancii Nationale. Exista o mare diferenta ntre a spune ca exista riscul decelerarii economiei si a titra ca prognozam dezastrul!

Intelegem dorinta media de a traduce lucrurile pe intelesul oamenilor, dar de aici si pana a distorsiona mesajele noastre e un mare pas, a spus luni Guvernatorul Isarescu, cu ocazia prezentarii Raportului de stabilitate. Nemultumirile lui se leaga de confuzia facuta de unele canale media intre riscuri si prognoze. Cand vorbim de riscuri, ne referim la riscuri si atat. Riscurile nu sunt prognoze. Daca spunem ca economia e ciclica si stim ca ciclul are in medie 7 -10 ani si ca exista riscul unei decelerari sau recesiuni, nu inseamna ca am facut o prognoza, a mai spus Isarescu. Exista o mare diferenta intre a spune ca exista riscul decelerarii si ca BNR prognozeaza recesiunea. Sau dezastrul. Si pe burtiera mai apare si mesajul Avertisment dur al Guvernatorului!.

Acesta este cel mai sigur oras din Romania

Oradea este orasul cu cel mai ridicat grad de siguranta. Conform unui studiu, clasamentul continua cu Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Sfantul Gheorghe si Timisoara. Capitala Romaniei se claseaza abia pe.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )