Libnet.ro
UNICEF

21:00

Judecatorii CCR au fost sesizati privind legea care le da chiar lor superimunitate

B1 B1,
Judecatorii CCR au fost sesizati privind legea care le da chiar lor superimunitate

Legea prin care judecatorii de la Curtea Constitutionala primesc superimunitate in fata justitiei ajunge chiar pe masa acestora. PNL a sesizat CCR privind modificarile aduse Legii 97/1992 privind organizarea si. continuă pe B1

Vot decisiv in Senat. Judecatorii CCR vor avea o imunitate mai mare ca a parlamentarilor. Legea merge la Iohannis pentru promulgare

Propunerea legislativa prin care judecatorii Curtii Constitutionale CCR) ar urma sa beneficieze de imunitate sporita, a fost adoptata de Senat, cu 81 voturi pentru, 19 voturi impotriva si patru abtineri. Astfel, judecatorii CCR nu mai pot fi urmariti penal, retinuti, arestati, perchezitionati sau trimisi in judecata, decat cu incuviintarea a doua treimi din numarul judecatorilor CCR.

SONDAJ E corect ca judecatorii CCR sa aiba superimunitate?

Un proiect de lege, adoptat deja de deputati si aflat luni pe agenda senatorilor, propune superimunitate judecatorilor Curtii Constitutionale. Conform proiectului, acestia nu ar putea fi urmariti penal, retinuti, arestati preventiv sau trimisi in judecata decat cu votul a doua treimi dintre ei. Participa la sondajul HotNews. ro: E corect ca judecatorii CCR sa aiba superimunitate?.

Imunitate sporita pentru judecatorii CCR

Senatul a adoptat doua proiecte legislative de modificare a Legii nr. 47/1992 privind organizarea si .

Judecatorii CCR vor avea o imunitate mai mare ca a parlamentarilor

Propunerea legislativa prin care judecatorii Curtii Constitutionale CCR) ar urma sa beneficieze de imunitate sporita, a fost adoptata de Senat, cu 81 voturi pentru, 19 voturi impotriva si patru abtineri.

Noi privilegii pentru judecatorii CCR: superimunitate, pensii mai mari, mandate mai lungi. Zegrean:Poate in Rusia mai sunt astfel de mandate

Proiectul de lege prin care judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) vor avea imunitate sporita a fost adoptat de Parlament, dupa ce initiativa a trecut cu 81 de voturi pentru, in timp de doar 19 alesi au votat impotriva.

Plocon politic gras pentru judecatorii CCR. Cat vor castiga Dorneanu si colegii sai in 2018

Judecatorii Curtii Constitutionale sunt cei mai favorizati si mai privilegiati magistrati romani, dar si cei mai bine platiti. Un proiect de ege, propus - strategic - din randurile.

LOVITURA la adresa PSD-ALDE. Legea care DESFIINTA guvernanta corporativa a picat la CCR

Lovitura extrem de dura incasata de actuala coalitie de guvernare. Unul dintre principalele acte normative promovate anul trecut de PSD-ALDE a picat, marti, la Curtea Constitutionala CCR). Astfel, judecatori.

Barna (USR): Kovesi a fost miercuri searain pozitia in care spui adevarul privind oamenii in ochi / Am auzit si noi ca puterea ar planui un vot parlamentar pentru demiterea ei

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat joi, la Digi 24, ca declaratia de miercuri seara a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi a reusit sa convinga cetatenii despre asaltul asupra justitiei. A fost in pozitia in care spui adevarul privind oamenii in ochi, si asta convinge, a spus liderul Uniunii Salvati Romania.

Senatul ar urma sa voteze luni legea care acorda superimunitate judecatorilor Curtii Constitutionale: nu pot fi urmariti penal, retinuti, arestati sau trimisi in judecata decat cu votul a doua treimi dintre ei

Proiectul de lege prin care se acorda o superimunitate judecatorilor Curtii Constitutionale, in sensul in care acestia nu pot fi urmariti penal, retinuti, arestati preventiv si nici trimisi in judecata decat cu votul a doua treimi dintre ei, se afla pe ordinea de zi a plenului Senatului de luni, for decizional in acest caz, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat proiectul in aprilie anul trecut.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )