Libnet.ro
UNICEF

19:15

Judecatorii Curtii Constitutionale din Republica Moldova au demisionat! Anuntul a fost facut cu putin timp in urma

B1 B1,
Judecatorii Curtii Constitutionale din Republica Moldova au demisionat! Anuntul a fost facut cu putin timp in urma

Judecatorii Curtii Constitutionale din Republica Moldova si-au anuntat demisia, potrivit tv8. md. continuă pe B1

Judecatorii Curtii Constitutionale din Republica Moldova au demisionat! Anuntul a fost facut cu putin timp in urma

Judecatorii Curtii Constitutionale din Republica Moldova si-au anuntat demisia, potrivit tv8. md.

Magistratii CCR din Republica Moldova au demisionat

Judecatorii Curtii Constitutionale a Republicii Moldova au demisionat in corpore, anunta aceasta institutie intr-un comunicat difuzat miercuri si preluat de deschide. md. incetarea mandatului si vacanta.

Republica Moldova: Judecatorii Curtii Constitutionale au demisionat

Judecatorii Curtii Constitutionale din Moldova au demisionat in corpore, iar incetarea mandatului si vacantarea functiilor de judecatori vor fi anuntate autoritatilor competente pentru a desemna noii judecatori, arata un comunicat de presa, potrivit deschide. md si Unimedia. Igor Dodon, dupa demisia tuturor judecatorilor Curtii Constitutionale: Este unica solutie rezonabila in conjunctura actuala Am incredere ca noii judecatori vor fi independenti.

Republica Moldova: Judecatorii Curtii Constitutionale au demisionat

Judecatorii Curtii Constitutionale a Republicii Moldova au demisionat in corpore, anunta aceasta ins.

Judecatorii Curtii Constitutionale au demisionat in corpore

Judecatorii Curtii Constitutionale au demisionat in corpore. incetarea mandatului si vacantarea functiilor de judecatori ai Curtii Constitutionale va fi anuntata autoritatilor competente sa desemneze noii judecatori, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al institutiei. Judecatorul Veaceslav Zaporojan va exercita atributiile administrative ale presedintelui Curtii pana la alegerea noului presedinte, transmite IPN.

Igor Dodon, dupa demisia tuturor judecatorilor Curtii Constitutionale: Este unica solutie rezonabila in conjunctura actuala Am incredere ca noii judecatori vor fi independenti

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, spune ca, desi este intarziata, demisia tuturor judecatorilor Curtii Constitutionale este unica solutie rezonabila in conjunctura actuala, dar si una mult asteptata nu doar la nivel national. El se declara increzator ca noua componenta a Curtii Constitutionale va fi una independenta, care va exclude cu orice pret influentele politice si jocurile de culise.

Vlad Filat si-a retras recursul legat de sesizarea Curtii Constitutionale

Fostul premier Vlad Filat si-a retras recursul inaintat la Curtea de Apel Chisinau impotriva sentintei Judecatoriei Chisinau, sediul Buiucani, prin care a fost respinsa cererea de sesizare a Curtii Constitutionale. intrebat de jurnalisti de ce a luat aceasta decizie, ex-premierul a declarat ca nu are incredere in judecatori, transmite IPN.

Republica Moldova, primul stat ex-sovietic din punct de vedere al numarului de femei din Guvern! Estonia este singurul stat european care sta mai bine la acest capitol

Republica Moldova a devenit prima tara din spatiul ex-sovietic din punct de vedere al numarului de femei din Guvern, in conditiile in care cabinetul Maiei Sandu cuprinde sapte femei si cinci barbati, potrivit.

Fostul lider democrat Vlad Plahotniuc, inculpat in Rusia pentru contrabanda cu droguri

Vlad Plahotniuc, fostul lider al Partidului Democrat din Republica Moldova, a fost pus sub acuzare in Rusia pentru organizarea unei retele infractionale si contrabanda cu droguri, a indicat miercuri purtatoarea de.

O delegatie a Parlamentului European se va deplasa luni la Chisinau, pentru evaluarea situatiei si un shimb de opinii

O delegatie a Parlamentului European se va deplasa luni, 24 iunie, la Chisinau, pentru a evalua situatia politica din Republica Moldova si pentru un schimb de opinii cu noul guvern al tarii. Delegatia va fi.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )