Libnet.ro
UNICEF

15:15

Judecatorii din Galati se alatura protestelor magistratilor si suspenda activitatea in urmatoarele doua saptamani

Hotnews Hotnews,
 Judecatorii din Galati se alatura protestelor magistratilor si suspenda activitatea in urmatoarele doua saptamani

Judecatorii galateni se alatura protestelor din justitie si anunta ca isi suspenda activitatea in urmatoarele doua saptamani. Protestul va fi organizat zilnic, timp de doua ore, perioada in care nu vor fi rezolvate decat cauzele urgente in materie penala, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Judecatorii din Galati se alatura protestelor magistratilor si suspenda activitatea n urmatoarele doua saptamni

Judecatorii galateni se alatura protestelor din justitie si anunta ca isi suspenda activitatea in urmatoarele doua saptamani. Protestul va fi organizat zilnic, timp de doua ore, perioada in care nu vor fi rezolvate decat cauzele urgente in materie penala, transmite Mediafax.

JUDECATORIA GALATI: Magistratii vor suspenda activitatea cate doua ore in fiecare zi

Magistratii Judecatoriei Galati isi vor suspenda activitatea zilnic, cate doua ore, pana in 17 martie 2019, in semn de protest fata de adoptarea Ordonantei 7/2019. intre orele 12. 00 si 14. 00, vor fi analizate doar cauzele urgente din sfera penala, mai exact cele care presupun arestarea preventiva.

Primul protest din justitia galateana. Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Galati suspenda activitatea cu publicul

Adunarea Generala a Procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Galati a decis astazi, 01. 2019, in unanimitate, sa isi exprime astfel dezacordul fata de modificarile legislative realizate prin O.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )