Libnet.ro
UNICEF

18:00

Judecatorii ies in strada ca sa protesteze fata de modificarile Legilor justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Judecatorii ies in strada ca sa protesteze fata de modificarile Legilor justitiei

Cristi Danilet, judecator la Tribunalul Cluj, a declarat ieri ca magistratii din judetele Salaj, Maramures, Cluj si Bistrita vor iesi luni in strada, in fata tribunalelor, imbracati in roba. continuă pe Ziarul Bursa

Judecatorii ies in strada ca sa protesteze fata de modificarile Legilor justitiei

Cristi Danilet, judecator la Tribunalul Cluj, fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a declarat in direct la Europa FM ca luni, 18 decembrie, intre orele 12. 00 si 13. 00, magistratii din judetele Salaj, Maramures, Cluj si Bistrita vor iesi in strada,in fata tribunalelor, imbracati in roba.

Judecatorii penalisti si procurorii discuta necesitatea unui protest, saptamana viitoare

ACTUALIZARE 18:15 Cristi Danilet: Judecatorii ies in strada ca sa protesteze fata de modificarile Legilor justitiei Cristi Danilet, judecator la Tribunalul Cluj, a declarat astazi ca magistratii din judetele Salaj, Maramures, Cluj si Bistrita vor iesi luni in strada, in fata tribunalelor, imbracati in roba. ------------- Judecatorii penalisti si procurorii discuta necesitatea de a intra saptamana viitoare intr-o forma de protest, ca urmare a modificarilor propuse la Codul penal si de procedura penala, potrivit judecatorului Cristi Danilet.

Kovesi: Daca modificarile legilor trec, DNA se desfiinteaza

Daca modificarile legilor penale vor fi aprobate, DNA se va inchide, a declarat joi, intr-o interventie telefonica la Digi 24 , procurorul sef al Directiei Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.

PSD impune ritm accelerat pentru adoptarea legilor Justitiei in Senat: amendamente se mai pot depune doar in weekend; saptamana viitoare, votul final

Biroul Permanent al Senatului a aprobat joi o procedura de urgenta accelerata pentru dezbaterea legilor Justitiei in forul decizional: parlamentarii vor avea termen de depunere a eventualelor amendamente pana luni dimineata la ora 9:00 la legea privind organizarea judiciara si cea privind functionarea CSM, iar comisia speciala trebuie sa elaboreze raportul in maximum 24 de ore, pana marti dimineata la ora 9:00.

Ministrul Ilan Laufer, dupa ce ambasadorul Canadei s-a declarat ingrijorat de modificarea legilor justitiei:Va puneti intr-o lumina proasta si dezinformati. Instigati la o ruptura in societatea romaneasca

Ilan Laufer, l-a acuzat pe ambasadorul Canadei, Kevin Hamilton, ca se implica in politica externa a Romaniei, Ministrul pentru Mediul de Afaceri sustinand ca diplomatul a dezinformat si s-a pus intr-o lumina proasta cand a spus ca tara sa este ingrijorata de modificarea legilor justitiei.

Procuror DIICOT, despre efectele modificarii legilor Justitiei: Daca un cetatean se masturbeaza in fata fetitei tale, nu va mai putea fi arestat

Procurorul DIICOT Antonia Diaconu a postat pe contul de Facebook un text in care exemplifica ce efecte devastatoare aduc modificarile operate la legile Justitiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,268 seconds )