Libnet.ro
UNICEF

15:45

Judecatorii ploiesteni se alatura colegilor din tara. Vor intrerupe sedintele de judecata in semn de protest fata de ordonanta care modifica legile justitiei

Adevărul Adevărul,
Judecatorii ploiesteni se alatura colegilor din tara. Vor intrerupe sedintele de judecata in semn de protest fata de ordonanta care modifica legile justitiei

Judecatoria Ploiesti a anuntat, miercuri 27 februarie, ca se alatura protestelor colegilor din tara fata de ordonanta care modifica legile justitiei. Este prima instanta din Prahova care a luat aceasta decizie. Tribunalul Prahova, Curtea de Apel Ploiesti si restul judecatoriilor din judet nu au anuntat nimic in acest sens. continuă pe Adevărul

De neconceput in tarile civilizate. DIICOT incepe protestul si procurorii anti-mafia se alatura colegilor din tara

Protestele fata de Ordonanta 7 din 2019 care aduce schimbari in Justitie provoaca noi proteste. Pentru prima data, Adunarea Generala a procurorilor DIICOT a decis, azi, suspendarea activitatii in perioada 26 februarie 8 martie. Procurorii anti-mafia nu vor bloca intreaga activitate, ci vor opri lucrul doar patru ore in fiecare zi respectiv, intre orele 8.

VALENTIN LAZEA, BANCA NATIONALA A ROMANIEI Administratorii Pilon II se gandesc sa se retraga din tara noastra

Cei sapte administratori de fonduri private obligatorii Pilon II se gandesc sa se retraga din tara noastra, in conditiile masurilor din Ordonanta de Urgenta a Guvernului n. r. 114/2018 privind noile cerinte de capital social si a reducerii comisioanelor maxime pe care administratorii le pot percepe, a spus astazi Valentin Lazea, economist sef in cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

VREMEA. Cod portocaliu de viscol si cod galben de vant in mai multe zone din tara. Romanii trebuie sa aiba mare grija

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, noi avertizari nowcasting Cod galben de vant, valabile in zone din Dobrogea si Transilvania, precum si un Cod portocaliu de viscol ce.

Proteste de amploare in Justitie: Ce parchete din tara isi suspenda activitatea incepand de azi

Ca reactie la OUG 7, adoptata de Guvernul Dancila acum cateva zile, sunt anuntate mai multe proteste ale procurorilor si judecatorilor din toata tara pentru aceasta saptamana, incepand de luni.

Protestele magistratilor. Activitatea mai multor parchete din tara, suspendata

Activitatea mai multor parchete din orase precum Pitesti, Constanta si Timisoara va fi suspendata de luni, pentru cateva zile, in semn de protest fata de modificarile aduse legilor justitiei, fara ca magistratii ca fie consultati.

Traian Basescu: Din tara asta au plecat 220.000 de ingineri, si ne mai intrebam de ce se surpa drumurile. Romanii trebuie sa iasa in strada si pentru teme de calitatea vietii

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a tras un semnal de alarma, avertizand ca un numar de 220. 000 de ingineri au plecat de tara, motiv pentru care este de prisos sa ne mai intrebam de ce ne.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2165 seconds )