Libnet.ro
UNICEF

09:45

Judecatorul din dosarul lui Dragnea, audiat la Parchetul General

Antena3 Antena3,
Judecatorul din dosarul lui Dragnea, audiat la Parchetul General

Judecatorul Constantin Epure, cel care a facut parte din completul lui Dragnea de la inalta Curte de Casatie si Justitie, a fost audiat la Parchetul General. El si sotia sa au dat declaratii intr-un. continuă pe Antena3

Dosarul jandarmilor, preluat de Parchetul General

Dosarul cu jandarmii preluat de parchetul general de la militar .

Dosarul violentelor din Piata Victoriei: 238 de plangeri si 106 audieri, anunta Parchetul General

Parchetul General anunta, vineri seara, ca in dosarul violentelor din Piata Victoriei au fost depuse 238 de plangeri, fiind facute 106 audieri. Programul de relatii cu publicul la Parchetul Militar a fost prelungit, putand fi depuse plangeri si in weekend, iar de luni se vor face acte de urmarie penala, inclusiv primirea de plangeri sau denunturi, la sediul Ministerului Public, precizeaza reprezentantii institutiei.

Parchetul General: Sase persoane si doua firme, trimise in judecata pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa in dosarul Colectiv II

Parchetul General a anuntat marti ca patronii clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu au fost trimisi in judecata intr-un dosar disjuns din cazul Colectiv. De asemenea, au fost t.

UPDATE Parchetul General preia ancheta n cazul violentelor din Piata Victoriei

Parchetul general a confirmat, marti, preluarea dosarului privind violentele din 10 august din Piata Victoriei de la Parchetul Militar, pentru cercetarea unitara a evenimentelor, dupa ce au fost depuse plangeri penale impotriva ministrului afacerilor interne, Carmen Dan, prefectului municipiului Bucuresti, Speranta Cliseru, conducerii Jandarmeriei Romane si Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti. La data de 11 august 2018, s-a dispus inceperea urmaririi penale in cauza sub aspectul savarsirii infractiunilor de purtare abuziva, abuz in serviciu si neglijenta in serviciu, arata Parchetul.

Parchetul general: Munitia neletala si gazele lacrimogene folosite la protestul din 10 august au certificat de calitate si garantie / Procurorii au primit ordinul de interventie al actiunii

Parchetul general a precizat joi ca ca munitia neletala si gazele lacrimogene folosite la protestul din 10 august din Piata Victoriei au certificat de calitate si garantie, precum si declaratie de conformitate. De asemenea, Parchetul a afirmat ca a primit ordinul de interventie de comandantul actiunii si aprobat de prefectul Bucurestiului.

Razboi total in Parchetul General. Documente oficiale devoaleaza presiuni fara precedent

Un adevarat razboi a izbucnit in Parchetul General. Noi informatii despre presiunile la care sunt supusi procurorii ies la iveala. Documente oficiale, rezultate in urma verificarilor facute de Inspectia.

Parchetul General, despre interventia in forta a jandarmilor in Piata Victoriei: Ce substante au fost folosite impotriva protestatarilor(VIDEO)

Parchetul General a facut joi o serie de precizari cu privire la munitia pe care au folosit-o jandarmii la intervetia in forta de la protestul de pe 10 august. Astfel, in cursul zilei de joi, procurorii.

Parchetul General, ANUNT de ULTIMA ORA in ancheta privind ABUZURILE jandarmilor. Bilantul plangerilor si al audierilor

Parchetul General a anuntat ca un numar de 206 de persoane au depus plangeri penale dupa violentele din timpul protestului de pe 10 august. Astfel, au fost efectuate un total de 81 de audieri. in urma.

Parchetul General anunta, OFICIAL, ca a preluat ancheta privind violentele de la protest: De ce s-a luat aceasta decizie

Parchetul General a anuntat oficial ca a preluat ancheta privind interventia in forta a jandarmilor la protestul din 10 august. intr-un comunicat de presa transmis marti, reprezentantii institutiei.

DECIZIE de ULTIM MOMENT despre DOSARUL VIOLENTELOR Jandarmeriei din Piata Victoriei: Intervine Parchetul General (surse)

Dosarul privind interventia violenta a jandarmilor la protestele din Piata Victoriei a fost preluat de Sectia Militara a Parchetului General, potrivit unor surse judiciare, scrie stiripesurse. ro. Decizia a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )