Libnet.ro
UNICEF

10:46

Judecatorul Horatius Dumbrava si-a dat demisia din Consiliul Superior al Magistraturii

Adevărul Adevărul,
Judecatorul Horatius Dumbrava si-a dat demisia din Consiliul Superior al Magistraturii

Judecatorul Horatius Dumbrava, fost presedinte al Consiliului Supeerior al Magistraturii, a decis sa isi dea demisia din acest for, cu doar doua luni inainte ca actualul Consiliu sa-si termine mandatul. Magistratul nu a facut publice pana in momentul de fata motivele gestului sau. continuă pe Adevărul

Judecatorul Horatius Dumbrava si-a dat demisia din Consiliul Superior al Magistraturii

Judecatorul Horatius Dumbrava a demisionat luni din Consiliul Superior al Magistraturii CSM), justificandu-si decizia prin faptul ca s-a inscris intr-o procedura in sistemul.

Judecatorul Horatiu Dumbrava doreste sa demisioneze din Consiliul Superior al Magistraturii

Judecatorul Horatiu Dumbrava a cerut Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sa-i aprobe demisia din functia de membru al Consiliului, intrucat doreste sa ocupe postul de director al Institutului National al Magistraturii INM). Astfel, hotararea urmand a fi luata in sedinta de joi a CSM.

Un secretar de stat de la Finante si vicepresedintele ANAF si-au dat demisia dupa ce au fost pusi sub acuzare in dosarul Murfatlar

Secretarul de stat in Ministerul de Finante Mariana Vizoli si seful Directiei Generale Antifrauda Fiscala, Daniel Diaconescu- vicepresedinte al Fiscului, si-au dat demisia astazi din functie, dupa ce au fost pusi sub acuzare de procurorii DNA, pentru acuzatia de abuz in serviciu. Vizoli a fost numita in luna septembrie 2016 in functia de secretar de stat pe probleme de fiscalitate, pe locul lasat vacant prin demisia lui Gabriel Biris.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )